چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
مجله ویستا
میگو با خمیر مخصوص به سبک ژاپنی
●مواد لازم برای خمیر:
آرد گندم=۲۵۰ گرم(۲ پیمانه)
تخم مرغ درشت=۱ عدد
ماست غلیظ=۱ پیمانه
شکر=۲/۱ قاشق سوپخوری
جوش شیرین=۲/۱ قاشق مرباخوری
پکینگ پادر=۱ قاشق مرباخوری
روغن آب کرده=۲ قاشق سوپخوری
●طرز تهیه:
ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این مایه ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا مایه به صورت خمیر لطیفی که بدست نچسبد در بیاید؛در صورتیکه چسبندگی پیدا کرد کمی آرد اضافه می نماییم و خمیر را خوب مالش می دهیم. خمیر باید کاملا صاف و یکنواخت و لطیف بشود؛روی آن را می پوشانیم که ۲ تا ۳ ساعت بماند.فلس میگو درشت را می گیریم؛پشتش را با کارد تیزی چاک می دهیم و روده آن را خارج می کنیم. دقت می نماییم دم میگو قطع نشود. خمیر را به ۲ تا ۳ قسمت تقسیم می کنیم.کمی آرد روی میز می ریزیم و هر قسمت از خمیر را با نورد باز می کنیم تا به شکل ورقه نازک در بیاید. با دهانه استکان دایره های کوچکی از خمیر برمی داریم و سر میگو را وسط دایره خمیر می گذاریم و اطرافش را به طرف دم جمع می نماییم و فشار می دهیم تا میگو کاملا در خمیر پوشیده شود و دم آن بیرون بماند. دور دم را فشار می دهیم که خمیر باز نشود و کاملا صاف گردد.تمام میگو ها را بدین شکل آماده می کنیم. روغن مایع فراوان را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی دود نکند. یک ردیف از میگوهای آماده شده را در روغن می اندازیم؛گاهی زیر و رو می کنیم تا اطراف آن کاملا طلایی شده پف کند. سپس با کفگیر آنها را از روغن خارج نموده، در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود و داغ از آن استفاده می کنیم. در صورتیکه میگوها را قبلا سرخ کرده ایم،برای آنکه گرم شود ۲ تا ۳ دقیقه ظرف میگو را در فر ملایم روی پنجره قرار می دهیم.
آرد گندم=۲۵۰ گرم(۲ پیمانه)
تخم مرغ درشت=۱ عدد
ماست غلیظ=۱ پیمانه
شکر=۲/۱ قاشق سوپخوری
جوش شیرین=۲/۱ قاشق مرباخوری
پکینگ پادر=۱ قاشق مرباخوری
روغن آب کرده=۲ قاشق سوپخوری
●طرز تهیه:
ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این مایه ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا مایه به صورت خمیر لطیفی که بدست نچسبد در بیاید؛در صورتیکه چسبندگی پیدا کرد کمی آرد اضافه می نماییم و خمیر را خوب مالش می دهیم. خمیر باید کاملا صاف و یکنواخت و لطیف بشود؛روی آن را می پوشانیم که ۲ تا ۳ ساعت بماند.فلس میگو درشت را می گیریم؛پشتش را با کارد تیزی چاک می دهیم و روده آن را خارج می کنیم. دقت می نماییم دم میگو قطع نشود. خمیر را به ۲ تا ۳ قسمت تقسیم می کنیم.کمی آرد روی میز می ریزیم و هر قسمت از خمیر را با نورد باز می کنیم تا به شکل ورقه نازک در بیاید. با دهانه استکان دایره های کوچکی از خمیر برمی داریم و سر میگو را وسط دایره خمیر می گذاریم و اطرافش را به طرف دم جمع می نماییم و فشار می دهیم تا میگو کاملا در خمیر پوشیده شود و دم آن بیرون بماند. دور دم را فشار می دهیم که خمیر باز نشود و کاملا صاف گردد.تمام میگو ها را بدین شکل آماده می کنیم. روغن مایع فراوان را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی دود نکند. یک ردیف از میگوهای آماده شده را در روغن می اندازیم؛گاهی زیر و رو می کنیم تا اطراف آن کاملا طلایی شده پف کند. سپس با کفگیر آنها را از روغن خارج نموده، در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود و داغ از آن استفاده می کنیم. در صورتیکه میگوها را قبلا سرخ کرده ایم،برای آنکه گرم شود ۲ تا ۳ دقیقه ظرف میگو را در فر ملایم روی پنجره قرار می دهیم.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران مجلس سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری 1403 ریاست جمهوری دولت
تهران پلیس قتل هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سرقت سازمان هواشناسی افزایش حقوق بازنشستگان فضای مجازی وزارت بهداشت آتش سوزی
بانک مرکزی خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا بورس مسکن ایران خودرو تورم
تلویزیون سینما الناز شاکردوست سینمای ایران سریال هنرمندان بازیگر رسانه ملی بنیاد شهید و امور ایثارگران موسیقی تئاتر کتاب
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم دانش بنیان
فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه روسیه آمریکا حماس نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال لیگ برتر شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران جواد نکونام بازی باشگاه استقلال تیم ملی والیبال ایران مهدی طارمی
هوش مصنوعی اپل تبلیغات خودروهای وارداتی هواپیما سامسونگ ایلان ماسک ماهواره بنیاد ملی نخبگان گوگل تسلا
رژیم غذایی مغز طب سنتی بیماری قلبی استرس نمک سازمان غذا و دارو کاهش وزن آلزایمر