سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
فقط تازه عروسها بخوانند
اگر تازه ازدواج کردهاید و هنوز هم حتی درست نمیدانید کدام قابلمه در کدام کابینت است و هنوز موقع غذا درستکردن نمیدانید باید اول نمک را بریزید یا فلفل اما امشب کلی مهمان دعوت کردهاید، غصه نخورید.
ستون ما در این شماره به یاری شما میآید فقط چند فن کوچک لازم است.
● چه وقت باید به غذا نمک زد؟
▪ به سوپ و آبگوشت از ابتدای پخت نمک بزنید.
▪ به گوشتها درست اندکی قبل از برداشتن از روی آتش نمک بزنید.
▪ سبزیجات را در آب نمکداربپزید.
● چه کنیم که تخممرغ ترک نخورد
▪ برای آنکه هنگام پختنتخممرغ، آنها در آب ترک نخورند چند راه وجود دارد:
▪ در آبی که تخممرغها در آن میجوشد مقدار زیادی نمک بریزید.
▪ قبلا به وسیله یک سوزن تهتخممرغ را سوراخ کنید و آن را داخلآب سرد بیندازید.
▪ وقتی میخواهید تخممرغ بپزد تا سفت شود مقداری سرکه به آباضافه کنید.
● نکتهای در مورد روش شکستن نارگیل:
▪ برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید: ابتدا الیاف آن را کاملاً از نارگیل جدا کنید، روی نارگیل لکههایی مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را کاملاً از آن خارج کنید. سپس نارگیل را داخل تاوه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا با حرارت بالا بپزد بعد از این زمان صبر کنید تا پوست آن سرد شود. سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید.
● چند نکته در مورد گرفتن آب میوه:
در نظر داشته باشید که وقتی میخواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید. زیرا مثلا اگر آب هویج بماند، تلخ و اگر آب سیب مدتی بماند سیاه میشود.
اگر میخواهید از آب میوهای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد، میتوانید در فصلی که آن میوه وجود دارد، آن را ذخیره کنید. به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیموترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد. سپس آن را از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالبها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید.
● چند نکته در مورد گردو:
▪ اگر میخواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.
▪ اگر میخواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام، داخل آب نمک خیس کنید، سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغزگردو را بیرون بیاورید.
● چند نکته درباره میوهها:
▪ تشخیص گریپفروت خوب:
از ضخامت و کلفتی پوست گریپفروت به آبدار بودن یا نبودن آن میتوانید پی ببرید. برای تشخیص اینکه گریپفروت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط میشود توجه کنید. در این قسمت از گریپفروت برآمدگی ایجاد شده است و اصولاً ناصاف و پر چین به نظر میرسد که پوست آن ضخیم است و هر چه پوست گریپفروت ضخیمتر باشد پر آبتر است.
▪ رسیده شدن خرمالوی نارس:
اگر خرمالوی شما نارس است، آنها را در کنار هم بچینید و در گوشهای بگذارید. مدتی که در همین حال بمانند خرمالوها رسیده و شیرین میشوند.
ستون ما در این شماره به یاری شما میآید فقط چند فن کوچک لازم است.
● چه وقت باید به غذا نمک زد؟
▪ به سوپ و آبگوشت از ابتدای پخت نمک بزنید.
▪ به گوشتها درست اندکی قبل از برداشتن از روی آتش نمک بزنید.
▪ سبزیجات را در آب نمکداربپزید.
● چه کنیم که تخممرغ ترک نخورد
▪ برای آنکه هنگام پختنتخممرغ، آنها در آب ترک نخورند چند راه وجود دارد:
▪ در آبی که تخممرغها در آن میجوشد مقدار زیادی نمک بریزید.
▪ قبلا به وسیله یک سوزن تهتخممرغ را سوراخ کنید و آن را داخلآب سرد بیندازید.
▪ وقتی میخواهید تخممرغ بپزد تا سفت شود مقداری سرکه به آباضافه کنید.
● نکتهای در مورد روش شکستن نارگیل:
▪ برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید: ابتدا الیاف آن را کاملاً از نارگیل جدا کنید، روی نارگیل لکههایی مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را کاملاً از آن خارج کنید. سپس نارگیل را داخل تاوه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا با حرارت بالا بپزد بعد از این زمان صبر کنید تا پوست آن سرد شود. سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید.
● چند نکته در مورد گرفتن آب میوه:
در نظر داشته باشید که وقتی میخواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید. زیرا مثلا اگر آب هویج بماند، تلخ و اگر آب سیب مدتی بماند سیاه میشود.
اگر میخواهید از آب میوهای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد، میتوانید در فصلی که آن میوه وجود دارد، آن را ذخیره کنید. به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیموترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد. سپس آن را از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالبها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید.
● چند نکته در مورد گردو:
▪ اگر میخواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.
▪ اگر میخواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام، داخل آب نمک خیس کنید، سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغزگردو را بیرون بیاورید.
● چند نکته درباره میوهها:
▪ تشخیص گریپفروت خوب:
از ضخامت و کلفتی پوست گریپفروت به آبدار بودن یا نبودن آن میتوانید پی ببرید. برای تشخیص اینکه گریپفروت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط میشود توجه کنید. در این قسمت از گریپفروت برآمدگی ایجاد شده است و اصولاً ناصاف و پر چین به نظر میرسد که پوست آن ضخیم است و هر چه پوست گریپفروت ضخیمتر باشد پر آبتر است.
▪ رسیده شدن خرمالوی نارس:
اگر خرمالوی شما نارس است، آنها را در کنار هم بچینید و در گوشهای بگذارید. مدتی که در همین حال بمانند خرمالوها رسیده و شیرین میشوند.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور مشهد هواشناسی تهران امتحانات نهایی تعطیلی مدارس هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش
شهادت رئیس جمهور بورس قیمت خودرو یارانه قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت
تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران لیلا حاتمی شعر نمایشگاه کتاب رسانه ملی علی حاتمی
قرآن تجهیزات پزشکی تلسکوپ فضایی هابل
اسرائیل رژیم صهیونیستی ترکیه امیرعبداللهیان روسیه سوریه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس لیورپول بازی تراکتور منچسترسیتی
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی بارندگی مردان آلزایمر زیبایی شادی استرس فشار خون افسردگی