دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان
مصرف بیش از حد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهد. گوشت قرمز، موجب تغییرات سطح ترکیباتی در بدن و در نتیجه باعث تغییراتی در DNA می شود که این تغییرات احتمال خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. این احتمال در افرادی که روزانه دو وعده گوشت قرمز مصرف می کنند، سه برابر است. گوشت قرمز باعث افزایش میزان ترکیباتی به نام «ان _ نیتروسوکوم پوند» در روده می شود که این ترکیبات به DNA می چسبد و باعث ابتلا به سرطان می شود. تغییرات و آسیب دیدگی DNA در بدن با مصرف فیبر زیاد ترمیم می شود ولی چنانچه فیبر زیاد استفاده نشود، سرطان رشد پیدا می کند.
سرطان روده یکی از رایج ترین انواع سرطان در دنیا است که سالانه بیش از ۹۴۰ هزار نفر بدان مبتلا و حدود ۴۹۲ هزار نفر نیز در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست می دهند.رژیم های غذایی غنی از چربی، پروتئین های گیاهی، کربوهیدراتها و عدم ورزش و فعالیت از عوامل مهم خطرساز برای ابتلا به این سرطان است. ۵ درصد نیز عوامل موروثی در این بیماری دخیل هستند.
منبع : سازمان آموزش و پرورش استان خراسان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران سید ابراهیم رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رهبر انقلاب
هواشناسی قتل سازمان هواشناسی تهران شهرداری تهران دستگیری فضای مجازی کنکور بارش باران مشهد پلیس آتش سوزی
بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا دولت سیزدهم خودرو قیمت دلار مسکن بازار خودرو واردات حقوق بازنشستگان بورس بازنشستگان
تلویزیون سینما سریال سینمای ایران جشنواره کن تئاتر کتاب قرآن کریم دفاع مقدس
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس لبنان ترکیه اوکراین اتحادیه اروپا
فوتبال تیم ملی والیبال ایران پرسپولیس استقلال مهدی طارمی جواد نکونام لیگ برتر استقلال خوزستان والیبال باشگاه پرسپولیس نساجی بارسلونا
اپل سامسونگ فناوری نخبگان اینترنت ماهواره گوگل واتساپ مایکروسافت
چاقی سکته مغزی استرس سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی خواب آلزایمر کاهش وزن