پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

اهداف بلند مدت براون!


اهداف بلند مدت براون!
در حالی که حزب کارگر انگلستان بدترین روزهای خود را سپری می نماید،نخست وزیر این کشور از اهداف بلند مدت خود سخن می‌گوید.مردم انگلستان به شدت از حزب کارگر و شخص براون نا امید شده و به سوی افرادی مانند دیوید کامرون گرایش پیدا کرده اند.افزایش محبوبیت حزب محافظه کار انگلستان به شدت نخست وزیر این کشور را نگران ساخته است.از این رو براون در اظهارات اخیر خود سعی کرده است از اهداف بلند مدت خود سخن بگوید.
نخست وزیر انگلیس تاکید کرد در سال جدید میلادی بر اهداف بلند مدتی که دولت برای مردم انگلیس در نظر گرفته است، تمرکز خواهد کرد.
نخست وزیر انگلیس در سخنان خود در کنفرانس مطبوعاتی در داونینگ استریت اظهار نموده است که تمامی مشکلاتی که برای دولت انگلیس در هفته های اخیر به وقوع پیوسته اند، به سرعت فراموش خواهند شد و وعده داد که در سال جدید میلادی بر اهداف طولانی مدت و موضوع هایی که واقعا برای مردم مهم هستند از قبیل مسکن، بهداشت و تحصیل و آموزش تمرکز خواهد کرد .
براون معتفد است که مردم می دانند که وقتی مشکلی رخ می دهد، دولت به آن مشکل رسیدگی می کند، اما مردم همچنین از دولت می خواهند که از پیگیری اهداف بلند مدتش منحرف نشود .
نخست وزیر انگلیس همچنین ادعاهایی را مبنی بر اینکه نیروهای نظامی انگلستان از بصره بیرون رانده شده اند ، رد کرد و تاکید کرد که میزان خشونت ها در بصره کاهش پیدا کرده اند. گوردون براون در بخش دیگری از اظهاراتش به نیک کلگ برای پیروزی در کسب سمت رهبری حزب لیبرال دموکرات انگلیس تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که دو حزب کارگر و لیبرال دموکرات با یکدیگر در مسائلی که موجب اتحاد دوحزب و اتحاد کشور انگلیس می شود،با یکدیگر همکاری نزدیکی داشته باشند. به راستی چه اتفاقی در حزب کارگر انگلستان افتاده است؟چرا براون از راهبردها و برنامه های دراز مدت خوددر انگلستان سخن می گوید؟واقعیت امر این است که پس از برکناری تونی بلر از قدرت مردم انگلستان در انتظار تحقق سریع خواسته های خود از سوی دولت بودند،اما نه تنها این خواسته آنها تحقق نیافت،بلکه بر وسعت مشکلات پیش روی آنها نیز افزوده شد.
یکی از مسائلی که هنوز برای ملت انگلستان روشن نیست فرمول و قاعده سیاست خارجی براون در معادلات بین المللی لندن است.عقب‌نشینی اخیر نیروهای انگلیسی از بصره که به دلیل فشار افکار عمومی بر حزب کارگر صورت پذیرفت باعث ایجاد شکافهایی آشکار میان لندن و واشنگتن شده است.البته براون سعی دارد به عناوین مختلف از وسعت یافتن این اختلاف جلوگیری نماید.
نخست وزیر بریتانیا عقب نشینی کامل ارتش کشورش از بصره را نپذیرفته و اظهار داشته است که هنوز امکان مداخله مجدد نظامی برای نیروهای این کشور در جنوب عراق وجود دارد. براون با بیان اینکه شرایط بصره کاملا مطلوب نیست، کاهش عمده خشونت‌ها در این شهر و ضرورت توجه به بازسازی توان ارتش و پلیس و طرحهای اقتصادی را از علت‌های خروج نظامیان بریتانیایی از بصره اعلام کرد. این در حالی‌است که براون و نیروهای انگلیسی چاره ای جز خروج از بصره نداشته اند،زیرا ماندن آنها در این شهر تبعات شکست انگلستان در جنگ عراق را دو چندان می ساخت.
مهدی مروتی
منبع : روزنامه رسالت