یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

دلمه کدو


کدو  :  ۵ عدد
گوشت بدون استخوان  :  ۲۵۰ گرم
خامه  :  ۱۰۰ گرم
پیاز  :  ۳ عدد
ریحان  :   قدری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
پوست کدو را کنده میان آن را خالی نموده قیمه و پیاز سرخ شده را داخل آن کرده و قدری ریحان خرد شده و نمک و فلفل در درون کدو بگذارید. سپس ۱۰۰ گرم خامه برویش ریخته و بار کنید.
برای افزودن طعم آن می‌توانید موقعی که کدو نیم پز شد کم سس گوجه فرنگی بر روی آن بریزید.


همچنین مشاهده کنید