پنجشنبه, ۳۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 20 June, 2024
مجله ویستا


چربی‌ها و روغن‌های خوراکی: ویژگی‌ها و فرآوری


چربی‌ها و روغن‌های خوراکی: ویژگی‌ها و فرآوری
نویسنده : هوی - وای.اچ.
مترجم : مالک - فرشته
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۶/۲۱
رده دیویی : ۶۶۵.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۶۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۹۸۹-۱۷-۹

کتاب حاضر گزیده‌ای از مجموعه پنج جلدی ((چربی‌ها و روغن‌های نباتی خوراکی نوشته وای.اچ.هوی (((Y.H.HUI)است که در آن, طی هفت فصل, مهم‌ترین ویژگی‌ها و فرآوری‌های روغن‌های نباتی تشریح می‌شود .((دانه‌های روغنی و روغن‌های خوراکی)), ((فرآوری دانه‌های روغنی و استخراج روغن)), ((تصفیه روغن‌های نباتی)), ((هیدروژناسیون چربی‌ها و روغن‌های خوراکی)), ((جز به جز کردن و وینترایز)), ((بی‌بو کردن چربی‌ها و روغن‌های خوراکی)) و ((نحوه نگهداری و حمل و نقل چربی‌ها و روغن‌ها)) عناوین کتاب را تشکیل می‌دهد .