پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آب پرتقال و گوجه فرنگی


آب پرتقال و گوجه فرنگی
آب پرتقال و آب گوجه فرنگی دارای خواص زیادی است. بنابه گفته محققان، آب پرتقال باعث پائین آمدن فشار خون شده و آب گوجه فرنگی نیز احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
احتمال ابتلا به سرطان پروستات در افرادی که در هفته حداقل دو وعده غذای حاوی گوجه فرنگی مصرف می کنند، بین ۲۴ تا ۳۶ درصد کاهش پیدا می کند.
تحقیقات نشان می دهد زنان یائسه ای که «لیکوپن» (ترکیبی که باعث قرمزرنگ بودن گوجه فرنگی است) خونشان بالاتر است، در مقایسه با سایر زنان کمتر به بیماری های قلبی مبتلا می شوند.

[زینب سادات محسنی]
منبع : روزنامه ایران