دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

استفاده از نمک در غذا


استفاده از نمک در غذا
استفاده از نمك در غذا، زمان معینی دارد كه هر كد بانویی باید آن را بداند. در زیر به سه نمونه كلی اشاره می‌كنیم:
سوپ و آبگوشت: در ابتدای پخت نمك بزنید.
گوشتها: درست اندكی قبل از برداشتن از روی حرارت نمك بزنید.
سبزیجات: سبزیجات را در آب نمك دار بپزید.
اگر ماهیتابه شما نچسب نیست، قبل از استفاده، به وسیله یك تكه كاغذ، مقداری نمك به كف آن بمالید تا نچسب شود.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد