جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
کتلت
هفته ای چندبار غذایی به نام «كتلت» می خورید؟ هیچ به این فكر كرده اید كه واژه كتلت از كجا آمده است؛ از روس یا فرانسه؟ بگذریم، پیگیری این موضوع را به خوانندگان كنجكاو واگذار می كنیم. حال خودتان را آماده پختن كتلت نمایید.
● مواد لازم (برای دو نفر):
▪ گوشت چرخ كرده: نیم كیلو،
▪ سیب زمینی متوسط: چهار عدد،
▪ تخم مرغ: سه عدد،
▪ پیاز متوسط: دو عدد،
▪ جعفری خرد شده: دو قاشق غداخوری،
▪ خرده نان (نان فانتزی بهتر است): یك فنجان،
▪ روغن و نمك و فلفل به مقدار كافی و استاندارد.
● شیوه پخت:
سیب زمینی ها را بپزید و پوست بكنید و صاف كنید. پیازها را پس از رنده كردن به سیب زمینی ها بیفزایید. اكنون می توانید سایر مواد را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یكسان شود. از این به بعد كار شما سرخ كردن است. به اندازه كف دست از مایع بردارید و در خرده نان ها بغلتانید و سپس در روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ كنید.
چنانچه مواد اولیه را برای پخت غذا در خانه داشته باشید، زمان لازم برای تهیه این غذا از پختن تا سرو آن بر سر میز غذا، فقط ۴۵ دقیقه است. فراموش نكنید كتلت ها را با جعفری و برش های گوجه فرنگی تزیین كنید.
منبع : روزنامه جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست