یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کوفته گوجه‌سبز


کوفته گوجه‌سبز
برای ۶ تا ۸ نفر
● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده نیم کیلو
▪ برنج نیم‌پز ۵/۱ پیمانه
▪تخم‌مرغ ۱ عدد
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری
▪ جعفری ریز شده ۱ پیمانه
▪ زعفران ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ گوجه‌سبز نیم کیلو
▪ رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب ۳ لیوان
▪ نمک و فلفل و پودرکاری به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا به گوشت چرخ کرده نمک، فلفل، زعفران و تخم‌مرغ بزنید و آن را حسابی مالش دهید سپس برنج نیم‌پز را با یک قاشق از پیاز داغ و جعفری ریز شده مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید و حسابی ورز دهید تایک ماده یک‌دست و قابل شکل‌گیری به‌دست آید. در قابلمه‌ای دیگر به‌طور جداگانه روغن ریخته و رب گوجه‌فرنگی را تفت دهید سپس دو قاشق پیازداغ باقی‌مانده، نمک، فلفل و پودرکاری اضافه کرده و هم بزنید و آب را اضافه نمائید. بگذارید مواد به‌جوش بیاید سپس زیر حرارت را کم کنید. از مخلوط گوشت و برنج بالا به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست گرد و سپس پهن کنید یک گوجه‌سبز در وسط آن قرار دهید و مجدداً کوفته را ببندید و گرد کنید. این‌کار را تا تمام شدن کل مایه ادامه دهید. (دقت کنید که کوفته‌ها ترک نداشته باشد).
کوفته‌ها را درون قابلمه‌ای که روی شعله گاز قرار دارد، یکی یکی بچینید و بقیه گوجه‌سبزها را در قسمت‌های خالی قابلمه بریزید. یک ساعتی زمان لازم است تا کوفته‌ها پخته شود. (توجه داشته باشید که پس از پخت، غذای شما باید یک لیوان آب داشته باشد.) کوفته‌های گوجه‌سبز را تک تک در دیس لبه‌داری بکشید و بقیه مواد درون قابلمه را روی آن بریزید و با چند پر جعفری آن را تزئین کنید و نوش جان نمائید.
منبع : ماهنامه طمطراق


همچنین مشاهده کنید