شنبه, ۱۴ مهر, ۱۴۰۳ / 5 October, 2024
مجله ویستا

کوکوی ذرت و پنیر


کوکوی ذرت و پنیر
● مواد لازم برای شش تا هشت نفر
▪ شش تا ۱۰ عدد تخم مرغ
▪ دو تا سه فنجان پنیر چدار
▪ شش لایه نان خرد شده
▪ دو فنجان شیر
▪ نمک و فلفل
▪ یک فنجان ذرت
▪ نصف فنجان کلم بروکلی خرد شده
▪ نصف فنجان قارچ خرد شده
▪ یک فنجان نان خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری ریحان یا آویشن
● طرز تهیه
در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را شکسته و کاملاً هم بزنید و سپس آن را با شیر و پنیر به خوبی مخلوط کنید. سپس نان را اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
سپس قارچ، کلم بروکلی و ذرت را اضافه کرده و هم بزنید.
ته ظرفی را چرب کرده و این مخلوط را درآن بریزید و آویشن یا ریحان روی آن بپاشید. ظرف را برای پنج دقیقه درون فر قراردهید. می توانید مواد را درون تابه ای نسوز ریخته و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را سرخ کنید و سپس مانند پیتزا آن را برش دهید.


[نوشین مقدم]
منبع : روزنامه ایران