دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
پای مرغ و برنج
● مواد لازم برای خمیر:
▪ تخممرغ: ۲ عدد،
▪ آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری،
▪ ماست: یکدوم پیمانه،
▪ آب ولرم: ۱ پیمانه،
▪ آرد: ۳ پیمانه،
▪ نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم،
▪ بیکینگپودر: ۱ قاشق مرباخوری.
● مواد داخل پای:
▪ برنج آبکش شده: ۲ پیمانه،
▪ گوشت سینه مرغ: ۲ عدد،
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم،
▪ نخودفرنگی: ۱ پیمانه،
▪ ذرت: ۱ پیمانه،
▪ فلفل دلمهای: ۱ پیمانه،
▪ زعفران: مقداری
▪ روغن: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
تخممرغ، ماست، آبلیمو و آب را با هم مخلوط میکنیم. سپس آرد و بیکینگپودر را بتدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید. خمیر را باز کرده و در قالب پای که کف آن را چرب کردهایم، میریزیم. مواد داخل پای را با کمی روغن تفت میدهیم. برنج را به این مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. از این مواد روی خمیر پای ریخته و با باقیمانده خمیر سطح مخلوط برنج را میپوشانیم. روی خمیر را زرین کرده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار میدهیم تا روی آن طلایی شود.
منبع : روزنامه جامجم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست