شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

چیکن استروگانوف


چیکن استروگانوف
●موادلازم:
▪مرغ :: نیم کیلو (به صورت فیله
▪پیاز :: ۱عدد متوسط
▪قارچ :: ۲۵۰ گرم
▪سیب زمینی یا چیپس :: ۲ عدد
▪خامه :: ۶ قاشق سوپخوری
▪فلفل سبز :: ۱ عدد
▪کره :: ۱۰۰ گرم
▪نمک و فلفل :: به مقدار لازم
▪روغن برای سرخ کردن :: به مقدار لازم
●طرز تهیه:
فیله مرغ را به صورت رشته های باریک بریده با پیاز رشته رشته شده خوب سرخ می کنیم و با فلفل سبز که آن را هم به صورت خلال خرد کرده ایم تفت می دهیم . نمک، فلفل و ادویه را افزوده و یک لیوان آب می گذاریم تا چند جوش بزند سپس خامه را به آن اضافه کرده خوب هم می زنیم . در آخر پس از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر خلال های سیب زمینی را روی آن می پاشیم و صرف می کنیم .