یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
شیمی مواد غذایی: قابل استفاده برای دانشجویان صنایعغذایی, تغذیه و علوم آزمایشگاهی
نویسنده : دموند - جان
مترجم : قنبرزاده - بابک
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۲۷
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۰۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۸۹۱-۹-X
دومین جلد از((شیمی مواد غذایی)) از فصل پنجم آغاز میشود و با فصل یازدهم پایان میپذیرد .در این مباحث, انواع ترکیب مواد غذایی, روشهای تجزیه و آزمایش مواد غذایی و کنترل کیفیت آنها بررسی شده است .عناوین فصلها به این قرار است : مواد معدنی, رنگها(رنگ دانهها), طعم, بافت, ویتامینها, آنزیمها و افزودنیها . هر فصل شامل تصاویر, جداول, نمودار و فهرست منابع است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست