جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

Crazy Frog Racer


Crazy Frog Racer
شاید از دیدن اسم شخصیت مشهور و صدالبته محبوب و دوست داشتنی تلفن های همراه خود در قسمت بازی های کامپیوتری تعجب کرده باشید. البته کمی هم حق دارید ولی این بار هم، همان روند دائمی تکرار شد یعنی هر شخصیت محبوب مساوی با یک بازی کامپیوتری. همان طور که خود شما هم می دانید معمولا کمتر پیش می آید که این قبیل بازی ها موفقیت های خوبی بدست آورند و بتوانند به راحتی خود را در دل مخاطبان جای دهند که البته بازی crazy frog نیز از این قضیه مستثنی نیست. این بازی توسط دو کمپانی نه چندان نام آشنای neko و Jesters Ditital طراحی و منتشر شده که البته خود بازی نیز همانند شرکت های سازنده اش نتوانست در بازار بازی های کامپیوتری خوش بدرخشد و اسم و رسمی برای خود بر هم زند.
شاید بتوان crazy frog را در مقایسه با بازی های امروزی فقط و فقط یک بازی دسک تاپی نامید که تنها هدف آن سرگرم کردن مخاطب برای مدتی کوتاه است. اگر کلیپ های مربوط به این شخصیت را تماشا کرده باشید و یا تیتر ابتدایی مقاله را مطالعه کرده باشید قطعا می توانید حدس بزنید که این بازی دارای چه سبکی است. بله درست است، این بازی از یک سبک مسابقه ای یا به اصطلاح Racing پیروی می کند.
بازی حال و هوایی شبیه به بازی معروف و نام آشنای «کراش» دارد که البته به هیچ وجه از نظر کیفیت و روند بازی با آن قابل مقایسه نیست. در کل، بازی دارای ۹ کاراکتر متفاوت است که شما می توانید با انتخاب هر یک از آنها به رقابت با دیگر حریفان بپردازید. البته بد نیست بدانید که یکی از این کاراکترها در ابتدای کار قابل انتخاب نیست و به عنوان جایزه ای بعد از اتمام بازی برای شما فعال خواهد شد.
یکی از مسائلی که توانسته کمی این بازی را از حالت یکنواخت خود خارج سازد تنوع مسابقات در آن است. در منوی اصلی مسابقات به دو بخش تک نفره و دونفره تقسیم می شوند.
شما بعد از ورود به حالت تک نفره می توانید نوع مسابقه خود را از میان چهار حالت فعال انتخاب کنید. اولین گزینه این بخش Championship نام دارد که در حقیقت نقش اصلی را در بازی ایفا می کند. زیرا شما فقط با تمام کردن این قسمت قادرید جاده های جدید را فعال کنید و یا به خانواده های بازی دست یابید. گزینه دوم هم Single Race نام دارد که می توان آن را به عنوان یک حالت تمرینی و یا به اصطلاح دستگرمی تلقی کرد.
سومین نوع مسابقه Time Trial نام دارد که در این قسمت شما می توانید به رکوردگذاری در مراحل بپردازید به این صورت که به تنهایی و بدون هیچ حریفی در مسیر مسابقه قرار می گیرید و می بایست این مسیر را در کمترین زمان ممکن طی کنید.
آخرین نوع مسابقه در قسمت تک نفره Chase نام دارد. در این قسمت شما بعد از انتخاب جاده دلخواه و ورود به بازی توسط حریفان خود مورد حمله قرار می گیرید. حال باید ببینید که قبل از تمام شدن سلامتی خود، شما قادر به طی کردن چه مقدار از مسیر هستید.
اگر کمی توجه کرده باشید در چند خط بالاتر صحبت از «حمله» شد. با اینکه این بازی در ژانر مسابقه ای جای دارد ولی ویژگی های از بازی های اکشن نیز در آن به چشم می خورد.
شما قادرید در انواع مسابقات با جمع آوری سکه ها در مسیر مسابقه سلاح های خود را فعال و به وسیله آنها حریفان خود را از مسیر مسابقه منحرف سازید.
شاید یکی از نقاط قوت بازی قابلیت دو نفره شدن آن باشد که لذت بازی کردن را برای مخاطب مضاعف می سازد. در این بخش صفحه نمایش شما به دو بخش مجزا تقسیم می شود که هر کدام از آنها مربوط به یک کاراکتر است و جالب اینجاست که بدانید روند کلی بازی در حالت دو نفره هیچ تفاوتی با قسمت تک نفره ندارد.
تنها تفاوت این قسمت وجود مسابقه ای جدید به نام Battle است که به شما این امکان را می دهد بدون وجود هیچ نوع مسابقه ای به طور مستقیم با حریف خود به نبرد بپردازید با همه این تفاسیر می توان نتیجه گرفت اگرچه این بازی در قسمت تک نفره از ضعف های زیادی برخوردار است ولی به هر حال بازی کردن آن مخصوصا در حالت دونفره می تواند تا مدتی سرگرم کننده و هیجان انگیز باشد.
امیر فاضلی
منبع : روزنامه کارگزاران