چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی فندق
●مــــــواد لازم :
▪مغز فندق بو داده بدون نمك :: ۲۵۰ گرم
▪مغز بادام بو داده بدون نمك :: ۱۵۰ گرم
▪آرد سفید :: ۵۰۰ گرم
▪خاكه قند :: ۵۰۰ گرم
▪هل كوبیده نرم :: یك قاشق سوپخوری
▪روغن :: ۳۵۰ گرم
●طـــــــرز تهیه :
بادام و فندق را چرخ می كنیم آرد را با روغن سرخ كرده بحدی كه كمی طلائی شود . بعد بادام و فندق و هل را اضافه می نمائیم . باز هم كمی سرخ می كنیم و از روی آتش برمی داریم كمی كه سرخ شد خاكه قند را ریخته و هم می زنیم رویش را با پشت قاشق صاف می كنیم كمی پسته چرخ كرده روی آن می پاشیم ومی گذاریم كاملا سرد شود بعد لوزی یا چهار گوش میبریم وكمی هم خاكه قند روی آن می پاشیم و در ظرف می چینیم .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست