پنجشنبه, ۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 23 May, 2024
مجله ویستا
بهترین گوشت
گوشت مرغ و ماهی به دلیل مقادیر پایین کلسترولی که دارند برای کاهش چربی خون توصیه می شوند از این رو توصیه می شود تا بیشتر از مرغ خصوصاً سینه مرغ و ماهی استفاده کنند، البته بهترین روش پخت برای این مواد غذایی کباب و یا آبپز کردن است.
از آنجائی که ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است میتواند سطوح کلسترول تری گلیسرید و حتی فشار خون را بکاهد و امکان چسبندگی پلاکت ها را کم کند.به علاوه ماهی غنی از پروتئین و ویتامین های گروه B و فقیر از چربی های اشباع است بنابراین خوردن ماهی ۲ تا۳ بار در هفته به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم،الزامی است در حالی که گوشت قرمز در مقایسه یا سایر انواع گوشت ها، کالسترول بالاتریدارد و برای افرادی که چربی خون بالا دارند توصیه نمی شود در رژیم این افراد مصرف گوشت قرمز هفته ای یک بار و آن هم فقط در یک وعده غذایی مجاز است.
نویسنده مطلب :رضا دهقان
منبع : سایت تغذیه و رژیم درمانی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیس جمهور مشهد حسین امیرعبداللهیان ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی شهادت ایران رهبر انقلاب
آتش سوزی آموزش و پرورش امتحانات سیل باران سازمان هواشناسی شهر تهران مترو شهرداری تهران هواشناسی کنکور قتل
قیمت طلا قیمت دلار خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو مسکن دلار سایپا بورس ارز
خرمشهر تلویزیون سینما موسیقی بازیگر ازدواج سینمای ایران رسانه ملی سریال
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه اسرائیل آمریکا حماس جنگ غزه چین ولادیمیر پوتین لبنان بنیامین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس استقلال والیبال تیم ملی والیبال ایران آتالانتا لیگ برتر باشگاه استقلال ناصر حجازی رئال مادرید باشگاه پرسپولیس بارسلونا
هوش مصنوعی مغز مایکروسافت سامسونگ اینستاگرام اپل موبایل گوگل
سلامت خواب پوست فشار خون قلب آلزایمر افسردگی کاهش وزن