جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
فناوری نان مسطح
نویسنده : قارونی - جلال
مترجم : بصیره - عبدالحسین
ویراستار : داهی - محمدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۰۷
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۲۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۷۷۰ TX/ق۳ف۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۱-۱۱۱۶-۳
مولف در این کتاب جزییات فن آوری نان مسطح شامل اجزای سازنده و ترکیبات نان, فرمولاسیون ها, فن آوری تولید, ابزار مورد نیاز, ارزیابی کیفی و عمر نگه داری از فرآورده نهایی را تشریح می نماید. لازم به ذکر است که نان مسطح عمومی ترین نوع نان در سطح جهان است. مباحث کتاب عبارت اند از: 'غله در تولید نان مسطح', 'آسیاب کردن غله و تولید آرد نان های مسطح', 'ویژگی ها و کارکردهای مایه خمیر ترش و اجزای غیر غله در تولید نان مسطح', 'نان های مسطح', 'نان های مسطح دو لایه' و 'کیفیت نان های مسطح'.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست