چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
مجله ویستا

آش رشته


آش رشته
● مواد لازم (برای چهار نفر):
▪ رشته آشی۴۰۰ گرم،
▪ سبزی آش (تره ـ جعفری ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنیز) ۱ کیلو،
▪ نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۴۵۰ گرم،
▪ کشک ۲ لیوان (نیم لیتر)،
▪ پیاز سرخ کرده ۴ قاشق سوپخوری،
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی،
▪ نعناع خشک ،
▪ آرد ۲ قاشق.
● طرز تهیه؛
حبوبات را که قبلا خیس کرده ایم با پیاز سرخ کرده می گذاریم کاملا بپزد. سبزی را خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزند. سپس دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرتب بهم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. آنگاه آش را از روی حرارت بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم و روی آن را با کمی کشک ساده، پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین می کنیم.
منبع : روزنامه کارگزاران