یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
تزئین هندوانه
- یک هندوانه مخروطی شکل داریم که بوسیله یک شیار زن ، از انتهای هندوانه و از پهلو بصورت اریب به طرف پائین برش می دهیم که به شکل هلال درآید. برشها باید متصل به
هم باشند تا براحتی جدا شوند. یک ردیف دیگر نیز به همین صورت کمی پائین تر از برش اول ، برش می زنیم و این برش را در می آوریم.
- با استفاده از توپی دو سر ، دو چشم گرد در بالای هندوانه در می آوریم و این هندوانه ها را برعکس در جای خود قرار می دهیم. از مروارید برای چشمهای آنها استفاده می
کنیم و روی این گردیها قرار می دهیم.
با یک چاقو برش مثلثی کوچکی برای بینی می دهیم. در بالای چشم ها برش هلالی شکل برای درست کردن ابرو می دهیم و این برشها را در می آوریم.
اضافه میوه ها را در مصرفهای معمولی ، دسر یا مربا می توان استفاده کرد.
قسمت داخلی هندوانه را با توپی دو سر در می آوریم . همچنین از خربزه با توپی دوسر دایره های گردی در می آوریم . این تکه های خربزه را داخل دهان صدف قرار می دهیم
با فاصله کوتاه و بوسیله خلالهای تزئین شده ، فانتزی روی دایره های سفید خربزه قرار می دهیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست