یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

نان سیب زمینی با گردو و دارچین


نان سیب زمینی با گردو و دارچین
مواد لازم :
سیب زمینی ۱ عدد ( ۱۸۰ گرم)
پودر دارچین یك دوم قاشق چای خوری
آرد سفید حدود ۴۵۰ گرم
پودر خمیر ترش یك قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده۵۰ گرم
شیر گرم ۳۰۰ میلی لیتر یا یك و یك چهارم لیوان
نمك و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:
سیب زمینی را با پوست بپزید. سپس پوست آن را گرفته و رنده كنید. در ظرفی، آرد، دارچین، پودرخمیرترش،نمك و فلفل را مخلوط كنید. سپس سیب زمینی رنده شده را با بقیه مواد خشك و مغز گردو مخلوط كنید. وسط آرد را باز كرده، شیر را افزوده و خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته، روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت یك ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره ورز دهید، اگر چسبندگی داشت كمی آرد بیافزایید. سپس آن را در قالبی با ظرفیت ۹۰۰ گرم كه از قبل چرب شده، قرار دهید. روی آن را با حوله پوشانده، دوباره در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
فر را در حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم كنید. نان را در طبقه وسط فر به مدت حدود ۳۵ دقیقه بپزید.
نكات تغذیه ای :
این نان حاوی مواد آنتی اكسیدان است كه از بروز سرطان ، پیش گیری می كند .
منبع : سایت گل پسر