چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

روش‌های کنترل و پیشگیری از بیماری درماتیت گانگرنی چیست؟


۱- آب خوری و دانخوری كافی در جهت جلوگیری از شرایط استرس زا .
۲- سطوح تیز و برنده داخل سالن شناسایی و حذف گردد .
۳- میزان باز دید كننده به مرغداری را كاهش دهید .
۴- تنظیم دقیق جیره از جهت جلوگیری از بروز كانی بالیسم و پر كنی توصیه می گردد .اسیدهای آمنیه گوگرد دار در این زمینه بسیار قابل اهمیت می باشند .
۵- كمبود روی می تواند به درماتیت گانگرنی ختم شود .
۶- اضافه نمودن ویتامین E به جیره در جهت بهبود ایمنی طیور لازم بنظر می رسد .
۷- جیره مصرفی از لحاظ وجود قارچ و سموم قارچی از جهت كاهش خاصیت ایمنی جوجه مورد بررسی قرار گیرد .
۸- بیمارهای مستعد كننده تولید IBD و CAV توسط روشهای امنیت زیستی و اكسیناسیون مورد بررسی قرار گیرد .
۹- بستر نامرغوب از سالن خارج شود .
۱۰- در محل تزریقات , ضدعفونی لازم صورت گیرد .
منبع : مؤسسه مرغداری ایران