جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
بررسی مکانیسم چند ماده ضد قارچ در نهاده های تغذیه ای طیور
استفاده از اسیدهای ارگانیک و پروپیونات آمونیوم از ترکیبات رایج در کنترل رشد قارچ و کپک در مواد اولیه خوراک و جیره غذایی دام و طیور می باشد. مکانیسم عمل این دو ماده در ذیل اشاره شده است :
الف) اسیدهای ارگانیک
اسیدهای ارگانیک با آزاد سازی یون هیدروژن سبب کاهش اسیدیته سیتوپلاسم گشته و با تداخل در چرخه تولید انرژی سبب مرگ سلول قارچی می گردند.
ب ) پروپیونات آمونیوم :
این ماده با غیر فعال نمودن آنزیم پلی مراز قارچی مانع سنتز پروتئین در ریبوزوم سلول قارچی شده و در نهایت باعث مرگ سلول قارچی می گردد.
الف) اسیدهای ارگانیک
اسیدهای ارگانیک با آزاد سازی یون هیدروژن سبب کاهش اسیدیته سیتوپلاسم گشته و با تداخل در چرخه تولید انرژی سبب مرگ سلول قارچی می گردند.
ب ) پروپیونات آمونیوم :
این ماده با غیر فعال نمودن آنزیم پلی مراز قارچی مانع سنتز پروتئین در ریبوزوم سلول قارچی شده و در نهایت باعث مرگ سلول قارچی می گردد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها وزیر کشور
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس فضای مجازی سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو مالیات قیمت خودرو چین قیمت طلا قیمت دلار مسکن بازار خودرو ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان ترکیه یمن لبنان
فوتبال ایران پرسپولیس استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر سپاهان جام حذفی لیگ برتر انگلیس بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز گوگل آیفون اپل باتری سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست سازمان غذا و دارو دیابت کاهش وزن آلزایمر