دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
بهکام ـ شماره ۱۱۸، بهمن ۱۳۸۷
▪ سرمقاله: ص ۲
▪ بلندای قامت بهکام از همت بلند یاران: ص ۵
▪ ایهاالناس آسان نگیرید کار انتشار نشریه تخصصی را که صد جان میگیرد تا جان بگیرد: ص ۸
▪ بهکام را از دوران دانشجویی خود میشناسم: ص ۱۰
▪ خوشحالم از اینکه بهکام دوباره آغاز میشود: ص ۱۲
▪ بزرگترین نقطه ضعف بهکام ، توقف یکباره این مجله بود: ص ۱۴
▪ آماده همکاری با نشریه بهکام هستیم: ص ۱۶
▪ پیشرفت و توسعه ناهمگون و ناهنجار در صنایع غذایی: ص ۱۹
▪ صنایع غذایی، خصوصیترین صنایع کشورند: ص ۲۲
▪ گزارشی از دومین کنفرانس ملی غذاهای عملگر (فراسودمند): ص ۲۷
▪ آشنایی با غذاهای عملگر: ص ۲۹
▪ طرح نوآوری در تولید روغنهای سلامتی بخش مصرفی در خانوار: ص ۳۱
▪ چای را مانند دارو مصرف کنید: ص ۳۴
▪ چگونگی بوجود آمدن صنایع کنسرو: ص ۳۶
▪ دائقه ایرانی، نان سنتی یا صنعتی: ص ۳۷
▪ پروبیوتیک چیست: ص ۳۸
▪ کیفیت، چالش مستمر محصولات بهداشتی و آرایشی: ص ۴۱
▪ سلامت جامعه با مثلث کیفیت تولید ، نحوه واردات فرهنگ مصرف: ص ۴۵
▪ دانستنیها: ص ۴۸
▪ مصرف و فواید مواد آرایشی: ص ۴۹
▪ روش صحیح شانهزدن و آرایش مو: ص ۵۱
▪ مراقبت از دستها در مقابل مایع ظرفشویی: ص ۵۲
▪ با انواع خمیر دندان آشنا شوید: ص ۵۳
▪ بلندای قامت بهکام از همت بلند یاران: ص ۵
▪ ایهاالناس آسان نگیرید کار انتشار نشریه تخصصی را که صد جان میگیرد تا جان بگیرد: ص ۸
▪ بهکام را از دوران دانشجویی خود میشناسم: ص ۱۰
▪ خوشحالم از اینکه بهکام دوباره آغاز میشود: ص ۱۲
▪ بزرگترین نقطه ضعف بهکام ، توقف یکباره این مجله بود: ص ۱۴
▪ آماده همکاری با نشریه بهکام هستیم: ص ۱۶
▪ پیشرفت و توسعه ناهمگون و ناهنجار در صنایع غذایی: ص ۱۹
▪ صنایع غذایی، خصوصیترین صنایع کشورند: ص ۲۲
▪ گزارشی از دومین کنفرانس ملی غذاهای عملگر (فراسودمند): ص ۲۷
▪ آشنایی با غذاهای عملگر: ص ۲۹
▪ طرح نوآوری در تولید روغنهای سلامتی بخش مصرفی در خانوار: ص ۳۱
▪ چای را مانند دارو مصرف کنید: ص ۳۴
▪ چگونگی بوجود آمدن صنایع کنسرو: ص ۳۶
▪ دائقه ایرانی، نان سنتی یا صنعتی: ص ۳۷
▪ پروبیوتیک چیست: ص ۳۸
▪ کیفیت، چالش مستمر محصولات بهداشتی و آرایشی: ص ۴۱
▪ سلامت جامعه با مثلث کیفیت تولید ، نحوه واردات فرهنگ مصرف: ص ۴۵
▪ دانستنیها: ص ۴۸
▪ مصرف و فواید مواد آرایشی: ص ۴۹
▪ روش صحیح شانهزدن و آرایش مو: ص ۵۱
▪ مراقبت از دستها در مقابل مایع ظرفشویی: ص ۵۲
▪ با انواع خمیر دندان آشنا شوید: ص ۵۳
ماهنامه بهکام
تخصصی صنایع غذایی ایران
صاحب امتیاز: مؤسسه فرهنگی هنری سرواد
مدیر مسئول: ناهید ایمانی تهرانی
تلفن: ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار: ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
نشانی: خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
صندوق پستی: ۷۶۷-۱۴۳۹۵
تخصصی صنایع غذایی ایران
صاحب امتیاز: مؤسسه فرهنگی هنری سرواد
مدیر مسئول: ناهید ایمانی تهرانی
تلفن: ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار: ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
نشانی: خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
صندوق پستی: ۷۶۷-۱۴۳۹۵
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاعرسانی آفتاب)
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم رئیس جمهور سیاست
تهران تب دنگی آتش سوزی هواشناسی آلودگی هوا قتل شهرداری تهران سازمان هواشناسی کنکور پلیس قوه قضاییه سرقت
قیمت دلار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو بورس ایران خودرو دلار واردات خودرو بازار سرمایه قیمت سکه
عاشورا سینما امام حسین دفاع مقدس سینمای ایران امام حسین (ع) تلویزیون کتاب رسانه ملی سریال تئاتر فیلم
وزارت علوم کنکور ۱۴۰۳ سازمان ملی سنجش ربات جهاد دانشگاهی فضا آموزش عالی
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین جنگ غزه فرانسه اسرائیل ترکیه آمریکا جو بایدن انگلیس چین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی اسپانیا تیم ملی آلمان
هوش مصنوعی فناوری اینترنت تبلیغات اینستاگرام تماس تصویری ناسا آیفون شیائومی سامسونگ نوآوری گوگل
طب سنتی کودک تب دانگ گرمازدگی افسردگی عشق پوکی استخوان فشار خون