دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ شماره ۱۱۸، بهمن ۱۳۸۷


▪ سرمقاله: ص ۲
▪ بلندای قامت بهکام از همت بلند یاران: ص ۵
▪ ایهاالناس آسان نگیرید کار انتشار نشریه تخصصی را که صد جان می‌گیرد تا جان بگیرد: ص ۸
▪ بهکام را از دوران دانشجویی خود می‌شناسم: ص ۱۰
▪ خوشحالم از اینکه بهکام دوباره آغاز می‌شود: ص ۱۲
▪ بزرگ‌ترین نقطه ضعف بهکام ، توقف یکباره این مجله بود: ص ۱۴
▪ آماده همکاری با نشریه بهکام هستیم: ص ۱۶
▪ پیشرفت و توسعه ناهمگون و ناهنجار در صنایع غذایی: ص ۱۹
▪ صنایع غذایی، خصوصی‌ترین صنایع کشورند: ص ۲۲
▪ گزارشی از دومین کنفرانس ملی غذاهای عملگر (فراسودمند): ص ۲۷
▪ آشنایی با غذاهای عملگر: ص ۲۹
▪ طرح نوآوری در تولید روغن‌های سلامتی بخش مصرفی در خانوار: ص ۳۱
▪ چای را مانند دارو مصرف کنید: ص ۳۴
▪ چگونگی بوجود آمدن صنایع کنسرو: ص ۳۶
▪ دائقه ایرانی، نان سنتی یا صنعتی: ص ۳۷
▪ پروبیوتیک چیست: ص ۳۸
▪ کیفیت، چالش مستمر محصولات بهداشتی و آرایشی: ص ۴۱
▪ سلامت جامعه با مثلث کیفیت تولید ، نحوه واردات فرهنگ مصرف: ص ۴۵
▪ دانستنی‌ها: ص ۴۸
▪ مصرف و فواید مواد آرایشی: ص ۴۹
▪ روش صحیح شانه‌زدن و آرایش مو: ص ۵۱
▪ مراقبت از دست‌ها در مقابل مایع ظرفشویی: ص ۵۲
▪ با انواع خمیر دندان آشنا شوید: ص ۵۳
ماهنامه بهکام
تخصصی صنایع غذایی ایران
صاحب امتیاز: مؤسسه فرهنگی هنری سرواد
مدیر مسئول: ناهید ایمانی تهرانی
تلفن: ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار: ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
نشانی: خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
صندوق پستی: ۷۶۷-۱۴۳۹۵
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)