جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کباب حسینی
● مواد لازم:(برای ۴ نفر)
▪ گوشت مغز ران: ۱ كیلو گرم
▪ فلفل دلمه ای مكعبی خرد شده : ۲۵۰ گرم
▪ پیاز مكعبی خرد شده: ۲۵۰ گرم
▪ پیاز رنده شده: ۲۵۰ گرم
▪ گوجه فرنگی مكعبی خرد شده: ۲۵۰ گرم
▪ دنبه: ۲۵۰ گرم
▪ زعفران: ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
▪ روغن یا كره: ۱۰۰ گرم
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
▪ روغن زیتون به مقدار لازم
● طرز تهیه:
گوشت ها را به قطعات كوچك می بریم و ۶-۵ ساعت گوشت ها را در روغن زیتون و پیاز رنده شده
می خوابانیم تا گوشت نرم شود.این كباب باید با سیخهای كوچك درست شود. در هر سیخ یك تكه گوشت، یك قطعه دنبه،یك قطعه پیاز،یك قطعه فلفل دلمه ای،یك قطعه گوجه فرنگی سیخ می كشیم.
روغن یا كره را در ظرفی آب كرده و سیخ ها را در آن قرار می دهیم.گاهی ظرف را تكان می دهیم تا گوشت ها كمی تفت داده شود. سپس رب گوجه فرنگی را با كمی كره یا روغن تفت داده و ۳-۲ لیوان آب اضافه می كنیم و پس از جوش آمدن، داخل گوشت می ریزیم سپس با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد. در پایان زعفران ، آبلیمو، نمك و فلفل را اضافه كرده و اجازه می دهیم آب آن كمی كشیده شود. آنگاه سیخ ها را در دیس چیده و سس باقی مانده را روی آن می ریزیم و همراه چلو سرو می كنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق احمد وحیدی حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی چین رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران هواشناسی تهران یسنا سیل هلال احمر روز معلم پلیس قوه قضاییه معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا حقوق بازنشستگان طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا تورم
مهران غفوریان موسیقی عمو پورنگ تلویزیون سریال مهران مدیری عفاف و حجاب تبلیغات سینمای ایران مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
ناسا هوش مصنوعی فناوری اپل اینستاگرام گوگل عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب دیابت