جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
شیره خرما
در گذشته به طور سنتی خرماها را در قسمتی از حیاط خانه – که شبیه حوضچه بوده – جمع میکردهاند و بعد از گذشت چند روز، در زیر آفتاب شیره خرما از آن جدا میشده و از طریق کانال کوچکی به حوضچه دیگری میریخته است.
اما امروزه دیگر به این روش شیره خرما تهیه نمیشود بلکه در کارخانه و با دستگاه، خرماها له شده و شیرهشان را جدا میکنند و پس از افزودن اندکی افزودنیهای خوراکی، شیره خرما را در بستهبندیهای زیبا یا در قوطیهای پلاستیکی به بازار عرضه میکنند.
در بسیاری از استانهای کشورمان، از شیره به جای شکر در پختن حلوا و ترهحلوا استفاده میکنند.
▪ نکته: همچنین خوردن «شیربرنج و شیره»، «برف و شیره» و «شیر و شیره» در زمستان، از عادتهای غذایی مرسوم مردمان بسیاری از شهرها مثل همدان، اراک، اردبیل، تبریز و... است.
▪ نکته: بهترین نوع خوردن شیره که برای همه مزاجها مناسب است، این است که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید. سرکه شیره هم خاصیت سرکه (طبیعت سرد) را دارد، هم طبیعت شیره (طبیعت گرم) را.
منبع : همشهری آنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست