سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا


شیمی و تکنولوژی مواد غذایی


تاریخ نشر : ۸۵۰۱۱۵
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۳۰۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۳۹۵-۴۳۵-۸
شماره کنگره : ۸۵۱۱۵۰۳۵
رده دیویی : ۶۶۴
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : احمدی - عباس
نویسنده : ملاردی - محمدرضا

در کتاب خاطرنشان شده است: ' در شیمی مواد غذایی، آن دسته تغییرات شیمیایی که در جریان تولید، این‌گونه تغییرات ممکن است دریافت، طعم، رنگ، ارزش تغذیه‌ای و کیفیت بهداشتی ماده غذایی اثرات مطلوب یا نامطلوبی ایجاد کنند که در این میان تغییرات نامطلوب و جلوگیری از آثار زیان‌بار آن‌ها به ویژه در مورد جوامع رو‌ به رشد غیر صنعتی مورد توجه قرار گرفته است'. در کتاب حاضر، این مباحث در حوزه‌ی شیمی و تکنولوژی مواد غذایی فراهم آمده است: 'اصول تولید و استانداردهای فراورده‌های غذایی، پروتئین‌ها و فراورده‌های گوشتی، شیر و فراورده‌های وابسته به آن، صنایع تولید فراورده‌های غذایی نشاسته‌ای (غلات)، صنایع تولید مواد چرب و روغن‌ها، کربوهیدرات‌ها و مواد غذایی قندی، صنایع تولید فراورده‌های گیاهی و نوشیدنی‌های غیر الکلی، خواص ظاهری و برخی از اجزای ویژه‌ی مواد غذایی، و بسته‌بندی و نگهداری مواد غذایی.