سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

منظور از پردایش غذائی Food processing چیست؟


منظور از پردایش غذائی Food processing چیست؟
پردایش غذائی یعنی هر تکنیکی که باعث تغییر وضعیت طبیعی غذا شود. پختن، منجمد کردن، پاستوریزه کردن، شور کردن، و خشک کردن از نمونه‌های پردایش غذائی هستند. هر نوع پردایش غذائی باعث تغییر آن ماده غذائی برای استفاده انسان می‌شود.
هدف از پردایش غذائی، طولانی‌تر کردن ماندگاری غذا، کاهش خطر مسمومیت غذائی، بهبود بافت یا طعم غذا و یا افزایش ارزش غذائی غذا است. به عنوان مثال شیر غیر پاستوریزه خطر ابتلا به تب مالت را افزایش می‌دهد. با پاستوریزه کردن شیر این خطر رفع می‌شود.
کنسرو کردن مواد غذائی باعث طولانی‌تر شدن ماندگاری آنها می‌گردد تا در مواقع لازم بتوان این مواد را استفاده کرد.
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید