سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
منظور از پردایش غذائی Food processing چیست؟
پردایش غذائی یعنی هر تکنیکی که باعث تغییر وضعیت طبیعی غذا شود. پختن، منجمد کردن، پاستوریزه کردن، شور کردن، و خشک کردن از نمونههای پردایش غذائی هستند. هر نوع پردایش غذائی باعث تغییر آن ماده غذائی برای استفاده انسان میشود.
هدف از پردایش غذائی، طولانیتر کردن ماندگاری غذا، کاهش خطر مسمومیت غذائی، بهبود بافت یا طعم غذا و یا افزایش ارزش غذائی غذا است. به عنوان مثال شیر غیر پاستوریزه خطر ابتلا به تب مالت را افزایش میدهد. با پاستوریزه کردن شیر این خطر رفع میشود.
کنسرو کردن مواد غذائی باعث طولانیتر شدن ماندگاری آنها میگردد تا در مواقع لازم بتوان این مواد را استفاده کرد.
منبع : مطالب ارسال شده
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس خلیج فارس بابک زنجانی قوه قضائیه دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
قوه قضاییه هواشناسی شهرداری تهران تهران سیل شورای شهر تهران دستگیری آموزش و پرورش سلامت پلیس قتل شورای شهر
قیمت دلار خودرو قیمت طلا سایپا ایران خودرو بازار خودرو دلار تورم بانک مرکزی قیمت خودرو مالیات ارز
تلویزیون سینمای ایران سریال سینما فیلم تئاتر موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی بازیگر محمدرضا گلزار کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش عالی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات فناوری اپل همراه اول پهپاد گوگل روزنامه آیفون
داروخانه سازمان غذا و دارو خواب کاهش وزن بارداری دیابت طول عمر سلامت روان قهوه فروش اینترنتی دارو آلزایمر