پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم؛
▪ ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم؛
▪ گشنیز ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛
ی پیازچه ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛
▪ نمک: به میزان لازم؛
▪ روغن برای سرخ کردن: حدود ۱ استکان کوچک (۶ قاشق غذاخوری).
● طرز تهیه:
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد یکدست شود. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی بر می داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از این که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.
▪ نکته:
سس کچاپ را با سرکه و یک قاشق چایخوری شکر رقیق می کنیم و در کنار کتلت ها می گذاریم. شکل کتلت ها نباید یک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.
منبع : خانواده ما
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه تهران روز معلم پلیس اصفهان سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو سایپا کارگران تورم
نمایشگاه کتاب سریال جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین نتانیاهو ترکیه یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تماس تصویری هواپیما تبلیغات اپل تلفن همراه گوگل همراه اول آیفون ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن دیابت بیماری قلبی مسمومیت داروخانه