پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا


میکروبیولوژی گوشت


نویسنده : دیویس - اندرو
مترجم : اعلمی - مهرانخامسان - علی
ویراستار : بروجردی - احمدخداجوی‌اشپلا - زهرهشجاع‌الدینی - افتخارالسادات
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۱/۱۸
رده دیویی : ۶۶۴.۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۷۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۵۵۶/گ۹د۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۸۸۴-۰۰-۴