پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا


شیمی ترکیبات رنگی (در مواد غذایی)


شیمی ترکیبات رنگی (در مواد غذایی)
نویسنده : سحری - محمدعلی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۱/۱۶
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۹۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۵۴۵/س۳ش۸۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۶۵۷-۴۴-۷