جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
عوامل مؤثر در میزان رنگ زرده تخم مرغ
قسمت عمده رنگ زرده را گزانتوفیل ها تأمین می کنند. رنگ زرده بستگی به رنگدانه موجود در غذا از زرد کمرنگ تا نارنجی متغیر است. عوامل متعددی در تعیین رنگ زرده مؤثر می باشد که می توان آن را به عوامل ژنتیکی ، مدیریتی و تغذیه ای تقسیم بندی نمود:
الف) ژنتیک :
۱) تفاوت در ظرفیت ژنتیکی
۲) وجود تفاوت فردی پرندگان
ب) مدیریتی :
۱) استرس
۲) سیستم های پرورش و نگهداری
۳) مدت زمان نگهداری تخم مرغ
۴) سلامت گله
ج) تغذیه ای :
۱) مقدار چربی جیره
۲) مقدار ویتامین A جیره
۳) آلودگی با آفلاتوکسین
۴) مقدار رنگدانه
۵) اجزاء خاص جیره مانند یونجه ، فلفل قرمز ...........
منبع : شبکه اطلاعات مرغداری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست