دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
توصیههایی برای مبتلایان به بیماریهای دریچهای قلب
![توصیههایی برای مبتلایان به بیماریهای دریچهای قلب](/mag/i/2/wcgjz.jpg)
▪ از اعتیاد به مواد مخدر تزریقی به شدت بپرهیزید. مبتلایان به بیماریهای دریچهای قلب بیش از بقیه افراد در خطر ابتلا به عفونت دریچه هستند. این عفونتها بسیار سخت درمان میشوند و چون در تماس مستقیم با خون قرار دارند، به راحتی میتوانند به تمام بدن انتشار پیدا كنند. پس عوارض آنها برای فرد مبتلا میتواند بسیار خطرناك و گاه كشنده باشد. باز هم تاكید میكنیم، از اعتیاد به هر شكل و بهویژه به روش تزریقی به شدت پرهیز كنید.
▪ گاهی به دنبال اختلالات دریچهای حفرههای قلب گشاد میشوند و ضربان آنها به هم میریزد. در چنین شرایطی، این حفرهها به منبعی برای لختهشدن خون تبدیل شود؛ چرا كه خون در این ناحیه ركود و سكون پیدا میكند. این مسا‡له همواره با خطر پرتابشدن لخته خون به مغز یا دیگر قسمتهای بدن نیز همراه است كه منجر به سكته در آن عضو میشود. برای مقابله با این حوادث، گاهی پزشكان از داروهای ضد انعقاد استفاده میكنند كه این بیماران به هیچ عنوان نباید مصرف آنها را ترك كنند. در ضمن، چنین بیمارانی هرچند وقت یك بار باید وضعیت انعقادی خود را آزمایش كنند تا با خطر خونریزی مواجه نشوند.
▪ اگر به بیماری روماتیسمی دریچههای قلب مبتلا هستید، سعی كنید با رعایت مسائل بهداشتی، مواجهه نداشتن با بیماران مبتلا به انواع مختلف بیماری های عفونی و اقداماتی از این قبیل، از ابتلا به گلودردهای چركی پرهیز كنید.
▪ هرگونه تشدید در علائم بیماری را هرچه سریعتر به پزشك اطلاع دهید زیرا گاه به درمانهای اورژانس نیاز میشود و معمولا تاخیر انداختن در شروع درمان با عث سخت تر شدن روند درمانی می شود.
▪ از مصرف خودسرانه هرگونه دارو پرهیز كنید. داروها ممكن است با یكدیگر تداخل داشته باشند و این تداخلات دارویی برای شما مشكلساز میشود.
▪ برای هر بیماری دیگری كه به پزشك مراجعه میكنید، وضعیت قلبی خود را تشریح كنید تا در زمان تعیین نوع درمان و تجویز دارو، بیماری قلبی شما مدنظر قرار گیرد.
▪ خانمهای مبتلا به بیماریهای دریچهای قلب باید قبل از اقدام به بارداری حتما با مراجعه به متخصص قلب و عروق، وضعیت بیماری قلبی و شدت آن را مورد بررسی قرار دهند و تنها در صورتی كه پزشك بارداری را برای آنها مجاز میداند اقدام به بارداری كنند.
▪ به فواصل منظم با پزشك متخصص قلب و عروق در تماس باشید. بسیاری از بیماریهای دریچهای با گذشت زمان تشدید میشوند. بنابراین باید آنها را پایش كرد تا به محض تشدید (كه گاهی بدون علامت است) درمان شود. ممكن است نیاز به انجام مكرر اكوكاردیوگرافی به فواصل زمانی مختلف باشد كه به صلاحدید متخصص قلب و عروق شما بستگی دارد.
دكتر سحر میرپور
منبع : روزنامه جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست