یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
بررسی شرایط محیطی و محاسبه نیازهای حرارتی کشت پسته در دشت برخوار
پسته یک محصول ایرانی بوده و براساس کتیبههای یونانی و حکایتهای تاریخی کشت آن در کشور ما به ۳ تا ۴ هزار سال پیش میرسد. از زمان کاشت تا رسیدن محصول پسته، رشد این گیاه یازده مرحله فنولوژی متورم شدن جوانهها، بازشدن جوانهها، گلدهی، ریزش گلها، پنجهزنی و پهن شدن برگها، تشکیل پوسته روئین، تشکیل پوسته چوبی، رسیدگی کامل، زمان برداشت، زردشدن و ریزش برگها را پشت سر میگذارد.
طول هر مرحله بستگی به میزان کل حرارتی دارد که گیاه در آن مرحله دریافت داشته است، لذا هر گیاه برای این که دوره تکاملی رشد خود را در طول سال به حد کمال برساند به مقداری حرارت نیاز دارد.
جواد خوشحال دستجردی
سمیه شهسواری
سمیه شهسواری
منبع : حوزه معاونت تحقیقات و فناوری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان آمریکا مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس
تهران شهرداری تهران قتل سیل هواشناسی فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی شهرداری آموزش و پرورش باران سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما سینما موسیقی سریال مهران غفوریان
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا بازی باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
باتری اپل آیفون گوگل پهپاد عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب ویتامین بیمارستان کاهش وزن فشار خون چای سلامتی توت فرنگی آلرژی کبد چرب اعتماد به نفس