جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

گوشی پولدارها


گوشی پولدارها
ایرانی هایی که خط تلفن همراه دارند، دو دسته اند؛ یا به مدل گوشی شان اهمیت می دهند، یا به مدل گوشی شان اهمیت نمی دهند. آنهایی که به مدل گوشی شان اهمیتی نمی دهند و برایشان فرقی نمی کند چه نوع گوشی را دست بگیرند، معمولاً بنا به مقتضیات مالی و اقتصادی، گوشی تهیه می کنند که نیازهای ارتباطی اولیه آنها را برآورده کند. اما آنهایی که فکر و ذکرشان گوشی شان است، علاوه بر نیازهای ثانویه، حتی به مراحلی مثل نیازهای ثالثیه و رابعیه و قس علیهذا هم می رسند، با توجه به سطح درآمد خانواده های ایرانی در مقایسه با قدرت خرید آنها، گوشی های Imate و سری N نوکیا، تلفن های سطح بالا محسوب می شوند که در دست آدم های پولدار بیشتر دیده می شود.
● نقاط قوت Imate KJAM
۱) Imate کارخانه یی است که مرکز آن در گلاسکوی اسکاتلند واقع شده است. ویژگی های پلت ف)رم گوشی KJAM بسیار متعددند. از جمله اینکه قابلیت تبدیل شدن به PDA یا دستیار دیجیتال شخصی را دارد، از ویندوز موبایل ویراست ۵ و سیستم عامل Symbian استفاده می کند، به لحاظ آنتن دهی، چهارباند مخابراتی را پشتیبانی می کند و به Wi-Fi هم مجهز است.
۲) Imat KJAM، از یک صفحه کلید کاملاً مجهز برخوردار است که بین تایپیست ها به QWERTY شهرت دارد. حالت اسلاید یا کشویی دارد و می تواند زیر صفحه اصلی موبایل که شامل دکمه های پایه یی و اصلی برقراری تماس است بلغزد. ضمن اینکه می تواند با دکمه مخصوص، پخش موسیقی یا فایل های صوتی دیگر را به Hands free منتقل کند.
۳) امکانات اتصال این گوشی در نوع خود بسیار جالب و قابل توجه هستند. بلوتوث این گوشی با نسخه های قدیمی تر مانند ۱/۱ هم سازگار است، از مادون قرمز و دو پورت USB نیز بهره می برد. جالب اینجاست که در هنگام دریافت هر نوع فایلی اعم از تصویری، صوتی و فایل های نصب توسط بلوتوث یا اینفرارد، امکان انجام وظایف دیگر مانند پخش موسیقی، بازی و نوشتن SMS وجود دارد بدون اینکه در هیچ کدام از وظایف خللی وارد شود.
۴) یکی از ویژگی های عمده این گوشی که قیمتی تقریباً معادل ۵۵۰ دلار دارد، به کارگیری فناوری تشخیص هوشمند دستخط یا OCR است. فناوری تشخیص حروف با نور، به شما این امکان را می دهد که هر نوشته یی به زبان انگلیسی با هر نوع دستخطی را در Notepad بنویسید و با دادن چند فرمان ساده، آن را به متن قابل درک و ویرایش تبدیل کنید. این متن می تواند توسط پیام کوتاه به گوشی های دیگر فرستاده شود یا به هر نحو دیگری مورد استفاده قرار گیرد.
۵) قابلیت های ویندوز موبایل. نرم افزارهایی که در ویندوزهای خانگی به عنوان سری آفیس استفاده می شوند، در این گوشی تحت قالب نرم افزار Word، PowerPoint، Excel و Outlook قابل استفاده هستند. طراحی اسلایدهای نمایشی با پاورپوینت، تایپ و اعمال جلوه های گرافیکی با ورد و همینطور انجام امور روزانه با پست الکترونیک توسط آت لوک امکان پذیر است.
۶) ویژگی های بارز و جالب صفحه نمایش این گوشی نیز از جمله نقاط قوت دیگر آن به شمار می روند. بنا به جهتی که شما گوشی را می چرخانید یعنی در دو حالت افقی و عمودی، تصویر صفحه نمایش نیز به شکل خودکار می چرخد و در راستای چرخش گوشی قرار می گیرد.
● نقاط ضعف
۱) شاید به سختی بتوان برای این گوشی که به ویژه در کشورهای آسیای شرقی و ایران کاربران زیادی دارد، نقاط ضعف متعددی را برشمرد. با این وجود هیچ گوشی همراهی کامل نیست و مطمئناً نقاط ضعف فراوانی دارد. با وجود اینکه صدای گوشی، پلی فونیک ۷۲ تون است، اما در مقایسه و رقابت با بسیاری از گوشی های سامسونگ یا سونی اریکسون به لحاظ کیفیت و دامنه ارتعاشی صدا قابل مقایسه نیست و اکثر کاربران گوشی های ویژه چندرسانه یی نوکیا مانند N۸۰ معتقدند این گوشی از سری Imat KJAM، کیفیت صدای قابل توجهی ندارد و باید به سایر قابلیت های آن مانند سیستم عامل های سیمبیان یا ویندوز موبایل تکیه کرد، این در حالی است که KJAM دو بلندگو در دو طرف گوشی با صدای استریو دارد و همه فرمت های صوتی را نیز پخش می کند.
۲) از دیگر نقاط ضعفی که بر این گوشی قوی نام می برند، کیفیت تصویر پایین آن است. با تمام قابلیت های خاص، این گوشی تنها یک دوربین
۳/۱مگاپیکسلی دارد که کیفیت تصویر آن هم به دلیل نداشتن لرزش گیر، معمولاً برای عکسبرداری در راه یا در حرکت مناسب نیست.
۳) به افرادی که به لحاظ فیزیکی، دست های بزرگی ندارند یا قابلیت حمل اشیای سنگین ندارند، توصیه می شود که از این گوشی استفاده نکنند، ۱۶۰گرم برای یک گوشی همراه که قرار است مدام در جیب یا کیف قرار گیرد، مقدار جالبی به نظر نمی رسد. ضمن اینکه ابعاد ۱۰۸ در ۵۵ در ۷/۲۳ میلی متری این گوشی نیز به لحاظ راحت دست بودن، آن را در سطح نازلی قرار می دهد و باعث می شود هر کسی نتواند هنگام در دست گرفتن آن برای برقراری مکالمه تلفنی یا شماره گیری، احساس خوبی داشته باشد. ضمناً فراموش نکنیم که اگر اهل کار کردن با دستگاه های الکترونیکی نیستید و انگشت هایتان برای اشاره کردن به گزینه های میکرونی و میلی متری روی صفحه نمایش، چندان کوچک و ظریف نیستند، باز هم کار با این گوشی برایتان راحت نخواهد بود. همه کارها را باید با دست یا قلم نوری بر روی صفحه انجام دهید و تازه این در صورتی است که به اصطلاحات روزمره تخصصی آشنا باشید و تا حدی از تسلط کاملی به زبان برخوردار باشید. کسی ویندوز موبایل را به فارسی ترجمه نکرده است.
سیدایمان ضیابری
منبع : روزنامه اعتماد