چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
نیازهای غذایی در افراد سالمند
با افزایش سن، به دلیل تحلیل بافت چربی وكاهش فعالیتهای عضلانی، نیاز به دریافتانرژی كاهش مییابد ولی نیاز به استفاده از موادمغذی افزایش مییابد. برای مثال; افراد سالمندباید سبزیجات، میوهجات، نان و املاح معدنی،ویتامینها و پروتئینها را به اندازه نیاز استفادهنمایند. در مورد پروتئینها باید گفت: مصرف بهاندازه ماهی، مرغ، لبنیات وبه میزان كمتر گوشتقرمز بدون چربی، باید در اولویت قرار گیرد.
استفاده از حبوبات و تخممرغ باید به اندازه باشدتا آنها دچار تحلیل عضلانی نگردند. مصرفویتامینهای گروه B، C، A و E باید به اندازه باشدتا از بروز آب مروارید، شب كوری، پوكیاستخوان و انواع بیماریهای عروقی و حتیقلبی در آنها جلوگیری به عمل آید. از طرف دیگراگر آنها به اندازه كافی از كلسیم استفاده ننمایند،دچار شكستگیهای شایع این زمان خواهند شدكه این نكته مصرف شیر و مصرف كم چربی را دراین دوران زندگی توجیه مینماید.
منبع : مجله خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست