دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

سالاد گریپ فروت


سالاد گریپ فروت
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ گریپ فروت درشت ۶ عدد
▪ مغز گردوی درشت خرد شده ۱ فنجان
▪ شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ روغن زیتون نصف فنجان
▪ نمک به مقدار کم
▪ کاهوی گرد مخصوص سالاد ۱ عدد
● طرز تهیه:
گریپ فروت را پوست کنده پر می‌کنیم. با قیچی سر پرها را می‌بریم. دقت می‌کنیم بدون له شدگی پوست آنها را بگیریم.
برگ‌های کاهو را جدا کرده، می‌شوییم، خشک می‌کنیم و کف و دور ظرف گود قشنگ و مناسبی می‌چینیم. پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم می‌ریزیم. گردو را روی آن می‌پاشیم، دو سه پر از گریپ فروت را له می‌کنیم، از صافی رد می‌نماییم.
آب آن را با شکر و کمی‌نمک و روغن زیتون مخلوط نموده، در سس خوری می‌ریزیم و موقع صرف سالاد روی آن می‌دهیم.

مژده پورمسلمی - کارشناس تغذیه
منبع : روزنامه سلامت