پنجشنبه, ۳۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 20 June, 2024
مجله ویستا

بادمجان‌ سوخاری‌


بادمجان‌ سوخاری‌
● مواد لازم‌:
▪ بادمجان‌: دو عدد
▪ آرد: هشتاد گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌: یك‌ عدد
▪ آب‌ یا شیر: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌
▪ روغن‌ مایع‌: به‌ مقدار كافی‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا بادمجان‌ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنهارا به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌نمك‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یك‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبكشی‌ بریزید تاآبشان‌ برود. در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمك‌ وفلفل‌ و یك‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط كنید. در مرحله‌ آخر روغن‌مایع‌ را در ماهی‌تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود،آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادمجان‌ را در مخلوط تخم‌ مرغ‌بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌كنید.
منبع : خانواده سبز