جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
قیمه پلو
● مواد لازم:
▪ روغن ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
▪ گوشت گوسفند ۳۵۰ گرم
▪ زردچوبه یک قاشق چایخوری
▪ فلفل نصف قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
▪ لپه ۷۰ گرم
▪ پودر فشرده مگی یک بسته
▪ آب ۷۵۰ میلی لیتر
▪ نمک یک قاشق چایخوری
▪ برنج ۴ پیمانه
● طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود
گوشت را به قطعات کوچک برش داده و ۵ دقیقه همراه با پیاز تفت دهید.
زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید.
لپه را یک ساعت در آب خیس کرده سپس آب آن را جدا کرده و به بقیه مواد اضافهکنید.
پودر فشرده مگی را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید.
آب را اضافه کرده و ۲-۱ ساعت حرارت دهید.
مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده سپس به قابلمه کمی روغن اضافه کرده و برنج و مخلوط را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را با دمی بپوشانید و ۴۵-۳۰ دقیقه حرارت دهید
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه روسیه جنگ مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
ایران هواشناسی تهران بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو سهام عدالت بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا بانک مرکزی ایران خودرو
سریال کتاب نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب فشار خون دیابت کبد چرب کاهش وزن بیمه