جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا
مصاحبه با حجت الاسلام حسینیان پیرامون سفردکتر احمدی نژاد به نیویورک
![مصاحبه با حجت الاسلام حسینیان پیرامون سفردکتر احمدی نژاد به نیویورک](/mag/i/2/ytgem.jpg)
ـ بازتاب سخنرانیها برای انقلاب اسلامی بسیار مثبت بود. عدهای از سران استکبار مانند بوش، جان بولتن، سردمداران اسراییل ، مدیران شبکههای فاکس نیوز و سایر شبکههای وابسته به سرمایهداری از این سخنرانی عصبانی شدند و این عصبانیت نشان از ضربهای داد که قادر به پنهان کردن آن نبودند.
از طرف دیگر سخنان احمدینژاد آنقدر بزرگ بود که نه رسانههای غربی و نه رسانههای عربی و سایرین نتوانستند آن را نادیده یا بایکوت کنند. اگر ادعای کارگاههای نظرسنجی غربی که ادعا کردند پانصد میلیون نفر سخنرانی احمدینژاد را مستقیم گوش کردند را صحیح بدانیم باید آن را یک رکورد به حساب بیاوریم.
▪ بازتاب آن در رسانههای داخلی را چگونه ارزیابی میکنید؟
ـ در مجموع مثبت بود، تنها و در روزنامهٔ خودی آنچه شایستهٔ این پیروزی برای انقلاب اسلامی و امت اسلامی و ایران اسلامی بود را منعکس نکرده بودند. یکی تحت عنوان جدال آمریکایی با احمدینژاد و دیگری سعی کرده بود آن را به عنوان خبر دست دوم طراحی کند.
▪ به نظر شما رئیس دانشگاه کلمبیا برخورد توهینآمیزش از یک طرف و دعوت از احمدینژاد از طرف دیگر چه توجیهی دارد؟
ـ در این تناقض چند احتمال وجود دارد شاید لئو بولینگر رئیس دانشگاه در یک فضای دموکراتیک و نیت صادقانه از احمدینژاد دعوت کرد تا نظرات او را مردم آمریکا بشنوند سپس به علت فضای سنگینی که مقامات آمریکا و لابی صهیونیستی علیه وی ایجاد کرد وی مرعوب شد و برای جبران و به دست آوردن دل مخالفان، احمدینژاد را مورد توهین قرار داد.
احتمال دیگر این است که آقای بولینگر از ابتدا نیت شیطانی داشته و برای تخریب احمدینژاد و به اصطلاح مشت مال احمدینژاد وی را به دانشگاه دعوت کرده باشد و توهین وی در خوشامدگویی تبلور ذات و نهان شیطانی او بوده است.
با این حال نباید پیروزی احمدینژاد را تحت شعاع این توهین قرار داد.
▪ مخالفین احمدینژاد همین توهین را دست آویز قرار دادهاند و آن را علامت شکست وی و انزوای ایران میدانند؟
ـ این ادعایی است که هرگز با روح اسلام سازگار نیست . سخنرانی احمدینژاد یک دعوت بود، دعوت به حق، اسلام و عدالت . دعوت هیچگاه بیخطر توهین نبوده. پیامبر(ص) به طائف رفت برای دعوت، سرمایه محوران و اربابها عدهای بچه را تحریک کردند ، پیامبر را سنگباران کردند، مورد توهین و تحقیر قرار دادند ولی این توهین و تحقیر هیچگاه علامت شکست پیامبر نبود بلکه نشانهٔ حقانیت او بود. ما ننگ این توهین برای همیشه تاریخ در پیشانی کافران داغ بست. این خیلی سطحینگری است که در دعوت منتظر باشیم اربابان و دشمنان خدا و بشریت برای ما هورا بکشند. در طول تاریخ رهبری پیروز بوده که شجاعانه دعوت کرده و از هیچ توهین و تحقیری نترسیده. اصولاً قرآن واژهٔ مستضعف به معنای تحقیرشدگان زمین به وسیلهٔ مستکبران را به عنوان یک صفت مثبت تلقی میکند. معاویه در نامهای تحقیرآمیز به علیبن ابیطالب نوشت تو همان هستی که حقارت آمیز تو را به مسجد کشان کشان بردند تا بیعت بگیرند. حضرت در پاسخ نوشتند : معاویه تو خواستی با این یادآوری مرا سرزنش کنی، ولی در واقع مدح کردی زیرا من مظلوم بودم و مظلومیت امری پسندیده است. البته باید این را افزود که احمدینژاد با ادب اسلامی چنان بولینگر را در بن بست قرار داد که دانشجویان دانشگاه برای مهارت وی و حقارت رئیس دانشگاه شدیداً ابراز احساسات کردند.
▪ در کنار همهٔ این پیروزیهای احمدینژاد یک پیروزی هم آمریکا به دست آورد و اثبات آزادی بیان؟
ـ اتفاقاً یکی از شکستهای آمریکا در همین موضوع بود . اگر رئیس دانشگاه آقای احمدینژاد را برای شکست و تحقیر دعوت کرده بود که این نشانهٔ روح شیطانی آمریکاست و اگر احمدینژاد را بر مبنای یک سنت دموکراتیک دعوت کرده بود البته اگر به همین جا ختم میشد علامت آزادی بیان در آمریکا و برای آمریکا یک پیروزی بود ، ولی به این جا ختم نشد ، رئیس دانشگاه چنان به خاطر این اقدامش تحت فشار اشرافیت رسانهای قرار گرفت که مرعوب شد و تغییر مواضع داد و همان روز قبل از سخنرانی اعلام کرد من احمدینژاد را دعوت کردهام تا دانشجویان با آن چالش کنند و او را به خاطر مواضعش سرزنش کنند . این چه آزادی بیان است که این دانشگاه به خاطر عمل رئیسش تهدید به قطع کمکهای دولت میشود . در جهان سوم اگر رئیس داشنگاه مرتکب خطا شود ، شخصاً با او برخورد میکنند ، ولی در آمریکا نشان میدهد که دانشگاه مجازات میشود نه تنها رئیسش .
البته در غرب یکی از ابزار خفقان رسانهها به صورت هجوم یا بایکوت هست که جرأت ابراز نظر را از مخالفین میگیرد.
▪ شما پیامدی را برای حضور احمدینژاد در نیویورک پیشبینی میکنید؟
ـ محبوبیت احمدینژاد در جهان ، خصوصاً جهان اسلام افزون خواهد شد. وی به عنوان قهرمان جهان اسلام در دلها جای خواهد گرفت . عظمت و منطق ایرانی و جمهوری اسلامی در جهان خواهد درخشید و بارقهای از امید را در دل انقلابیون جهان خواهد افروخت گفتمان انقلابی و ضد امپریالیستی را بار دیگر در میان خلقها ستمدیده احیاء خواهد کرد، بوش را بیش از پیش منزوی و بدنام خواهد کرد و مهمترین دستاورد حضور وی در نیویورک ایجاد تردید در اصالت رسانههای غربی خواهد بود که این خود کم رهآوردی نیست.
اصولاً اینکه احمدینژاد سخن خود را با نام خدا و درود بر مهدی آل محمد (ص) آغاز کرد و با وعدهٔ ظهور حضرتش سخنش را به پایان برد و در خلال سخنان خود سردمداران ظلم جهانی را به خدا، اخلاق و قرآن دعوت کرد این یک سنتشکنی زیبایی بود که نشان از پیروزی حق میداد. سخنان احمدینژاد در آن فضا شور و نشاط موحدان عالم را برانگیخت.
▪ آقای حسینیان آیا میشود احساس شخصی خود را از سخنرانی احمدینژاد بیان کنید؟
ـ من سخنرانی احمدینژاد برای ایرانیان مقیم آمریکا را از اخبار تلویزیون دیدم. در آن سخنرانی به کیاست و تیزهوشی احمدینژاد بیشتر پی بردم. استقبال بیسابقهٔ ایرانیان مقیم آمریکا از احمدینژاد را علامت پیروزی دوباره انقلاب اسلامی بعد از حاکمیت هشت سالهٔ مدعیان اصلاحطلبی یافتم. سخنرانی احمدینژاد در دانشگاه کلمبیا را در سایتهای خبری مطالعه کردم، تسلط ، متانت و هوشمندی احمدینژاد را ستودم. اما سخنرانی احمدینژاد در سازمان ملل را مستقیماً از شبکهٔ خبر در بامداد چهارم مهر مشاهده کردم. آن شب از شبهای به یادماندنی و زیبای من بود. اشک میریختم، خدا را برای این همه نعمت شکر میکردم امام، خمینی را شادمان میدیدم. با شهدا همرازی میکردم . بر احمدینژاد درود میفرستادم، سلامتیاش را از خداوند بزرگ درخواست میکردم . آیات قرآن یک سره در ذهنم عبور میکردند. سفرای پیامبر (ص) در دربار ایران و روم را تداعی میکردم ، حضور موسی در کاخ فرعون را مجسم میکردم. در یک کلمه آن شب غرق در خدا بودم . از خدا میخواستم سخنان احمدینژاد به پایان نرسد. در آخر دو رکعت نماز برای موفقیت احمدینژاد خواندم و در سجده با خدا کلی دردل کردم.
▪ آیا احساس نمیکنید شما نسبت به احمدینژاد شیفتگی دارید؟
ـ من فقط شیفتهٔ خدایم و بستههایش. گاه در دایره این پرگار به شیدایی میرسم و برای این شیدایی افتخار میکنم ، شما هر چه میخواهید نام این شیدایی را بگذارید حتی میتوانید مرا یک چاپلوس بخوانید.
مرا عهدی است با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم
اگر در حمایت از حق و مخالفت با باطل همین اندازه از دستم برمیآید که بگویم من هم با تو هستم چرا دریغ دارم. حال هرکس خوشش نمیآید نیاید و هرکس خوشش آمد ما را دعایی بس.
به کام و آرزوی دل چو دارم خلوتی حاصل چه فکر از خبث بدگویان میان انجمن دارم
میدانید که من به توهین و فحاشی عادت کردهام هفت سال تمام روزنامههای دوم خردادی علیه من نوشتند و تحقیر کردهاند ، حال نیز تکرار کنند.
به رندی شهره شد حافظ میان همدمان لیکن چه غم دارم که در عالم قوالدین حسن دارم
جناب آقای حسینیان این صداقت و صمیمیت شما از یک روحانی برای من شگفتآور است من در بسیاری از هم لباسان شما این ارادت را نسبت به یک غیر روحانی و به اصطلاح خودتان نسبت به یک مکلا ندیدهام حتی احساس کردهام بسیاری از روحانیون از این جهت احمدینژاد را بر نمیتابند که یک مکلا است. هیچ اشکال اصولی به احمدینژاد ندارند ولی از او خوششان نمیآید ( آقای حسینیان در اینجا سخنان مرا قطع کرد و گفت )
مگر شهدا هم روحانی بودند که روحانیون به آنها عشق میورزند.
▪ ولی احمدینژاد به شهادت نرسیده بلکه به حکومت بر آنها رسیده و این تفاوت اصلی است؟
ـ قطعاً نباید این طور باشد . العیاذ بالله اگر چنین باشد منشأ همهٔ گمراهی خواهد بود . شیطان شش هزار سال عبادت کرد و یک تعصب جنسیت و صنفیت او را به هلاکت ابدی انداخت . او در مقابل نافرمانی خدا استدلال کرد خلفتنی من نار و خلفته من طین من از جنس برتر آتشم او از جنس پستتر خاک است. به قول امام علی (ع) در خطبهٔ قاصعه عدو الله امام متعصبین شیطان این دشمن خدا پیشوای متعصبین صنفی است. ما روحانیون باید نوکر دینداران باشیم حتی اگر اینان در صفوف فرودست باشند. هرگز در اسلام لباس ملاک نبوده بلکه دینداری ملاک ارزش است و پیروزی روحانیت در طول حیات سیاسیاش هم مرهون همین خاکی بودن و تواضعش بوده و خواهد بود. ما غلام همت هم مردان و هم زنان خدا هستیم.
منبع : مرکز اسناد انقلاب اسلامی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست