شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
چند توصیه مفید برای یک رژیم سالم غذائی
▪ به اندازه کافی از مواد غذائی فیبردار استفاده کنید. حبوبات، غلات پوستهدار، آرد سبوسدار، میوه و سبزیجات از منابع سرشار فیبر بهشمار میآیند. این مواد غذائی همچنین حاوی اسیدهای چرب، مواد معدنی و ویتامین میباشند. برای استفاده از غلات بهتر است آنها را بهصورت بلغور شده در غذاها بهکار برد.
▪ میوهها و سبزیجات (بهویژه آنهائی که دارای برگ سبز میباشند) حاوی مقادیر متنابهی ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و فیبر میباشند. میوهها را بهتر است تا حد امکان بهصورت پوست نشده مورد مصرف قرار دهید. سبزیجات را برای مدت زمان بسیار کوتاهی با بخار بپزید و یا به صورت خام همراه با غذاهای اصلی مصرف کنید.
▪ مصرف روغن و بهخصوص روغنهای اشباع شده را محدود سازید. بهجای استفاده از گوشت قرمز و پنیر بهتر است ماهی، دل و قلوه و جگر، مرغ، غلات کامل، حبوبات، مغز گردو و دانههای روغنی و یا جوانه گندم را در برنامه غذائی روزانه خود بگنجانید.
▪ از شکر کمتر استفاده کنید و به آن نه بهعنوان یک ماده غذائی بلکه بهعنوان یک ماده شیرینکننده بنگرید. مصرف شیرینیجات، شکلات و آبنبات، بیسکویت، پودینگ، بستنی، مارمالاد، میوههای کنسرو شده، نوشیدنیهای گازدار و چای خیلی شیرین را محدود کنید.
▪ کمتر به غذاهایتان نمک بزنید و بهجای آن برای خوش طعم کردن آنها از انواع سبزیجات معطر، ادویه، فلفل تازه هندی، آب لیمو، رب گوحه فرنگی، سرکه و آب سبزیجات استفاده کنید.
▪ از مصرف مواد غذائی کنسرو شده، آرد غلات بدون پوسته و افزودنیهای مجاز غذائی بپرهیزید.
▪ میوهها و سبزیجات (بهویژه آنهائی که دارای برگ سبز میباشند) حاوی مقادیر متنابهی ویتامین، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و فیبر میباشند. میوهها را بهتر است تا حد امکان بهصورت پوست نشده مورد مصرف قرار دهید. سبزیجات را برای مدت زمان بسیار کوتاهی با بخار بپزید و یا به صورت خام همراه با غذاهای اصلی مصرف کنید.
▪ مصرف روغن و بهخصوص روغنهای اشباع شده را محدود سازید. بهجای استفاده از گوشت قرمز و پنیر بهتر است ماهی، دل و قلوه و جگر، مرغ، غلات کامل، حبوبات، مغز گردو و دانههای روغنی و یا جوانه گندم را در برنامه غذائی روزانه خود بگنجانید.
▪ از شکر کمتر استفاده کنید و به آن نه بهعنوان یک ماده غذائی بلکه بهعنوان یک ماده شیرینکننده بنگرید. مصرف شیرینیجات، شکلات و آبنبات، بیسکویت، پودینگ، بستنی، مارمالاد، میوههای کنسرو شده، نوشیدنیهای گازدار و چای خیلی شیرین را محدود کنید.
▪ کمتر به غذاهایتان نمک بزنید و بهجای آن برای خوش طعم کردن آنها از انواع سبزیجات معطر، ادویه، فلفل تازه هندی، آب لیمو، رب گوحه فرنگی، سرکه و آب سبزیجات استفاده کنید.
▪ از مصرف مواد غذائی کنسرو شده، آرد غلات بدون پوسته و افزودنیهای مجاز غذائی بپرهیزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
چین دولت سیستان و بلوچستان انتخابات شورای نگهبان نماز جمعه حسن روحانی مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم نیکا شاکرمی مجلس
سیل ایران تهران هواشناسی شهرداری تهران باران آتش سوزی سازمان هواشناسی هلال احمر روز معلم پلیس زلزله
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا تورم مسکن بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بازار خودرو سهام عدالت قیمت دلار دلار ایران خودرو
صدا و سیما ایتالیا بی بی سی مهران غفوریان تلویزیون سوئد موسیقی صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
اپل ناسا صاعقه گوگل اینستاگرام عکاسی تلفن همراه
چای کبد چرب فشار خون گرما