سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
خورش ریواس
●غذای محلی كردستان
● مواد لازم:
ریواس: نیم كیلو
نمك و ادویه: مقداری
گوشت: نیم كیلو
روغن: ۱/۵ قاشق غذاخوری
سبزی (نعناع و جعفری:) مقداری
پیاز: دو عدد متوسط
● طرز تهیه:
گوشت را تمیز كرده، شسته، قطعه قطعه كنید و در كمی روغن سرخ كرده، به مدت یك ساعت با مقداری آب بپزید. سبزیها را پاك كرده، شسته و ساطوری كنید.
برگ و پوست ریواس را گرفته و مغز آن را به تكههای كوچك خرد كنید.
پیاز را خرد كرده و در روغن سرخ كنید. سپس سبزیها را داخل پیاز سرخ كرده و ریواس را به آن افزوده، قدری تفت دهید.نمك، فلفل و ادویه را به خورش افزوده و مواد تفت داده شده را به گوشت اضافه كرده، هم بزنید. با حرارت ملایم بپزید تا بجوشد و جا بیفتد و روغن بیندازد.
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست