پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
مومنیه (خورش عدس و گوشت)
● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ ۵۶۵ گرم گوشت مرغ یا گوساله خورشتی (خرد شده در قطعات ۲/۵ سانتی متری)
▪ ربع قاشق چایخوری فلفل
▪ نصف قاشق چایخوری نمک
▪ یک فنجان آب مرغ
▪ یک فنجان عدس خشک
▪ چهار فنجان آب گوشت
▪ ربع قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ ربع قاشق چایخوری جوزهندی
▪ ربع قاشق چایخوری نمک
▪ نصف قاشق چایخوری ریحان خشک
▪ یک فنجان کشمش
▪ دو سوم فنجان انجیرخشک خرد شده
▪ زمان لازم: یک ساعت و ۴۰ دقیقه
● طرز تهیه
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و کره را درون آن ذوب کنید. گوشت را با نمک و ادویه در قابلمه ریخته و آن را سرخ کنید.
آب مرغ را افزوده و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس گوشت ها را از قابلمه خارج کرده و کناری بگذارید.
آب گوشت را در قابلمه ریخته و عدس را به آن اضافه کنید و اجازه دهید پس از جوش آمدن روی حرارت کم به مدت یک ربع بپزد.
دارچین را با جوزهندی، نمک و ریحان مخلوط کرده و در قابلمه بریزید. سپس گوشت را مجدداً به آن اضافه کنید، کشمش و انجیر را افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
[ندا افرا]
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست