چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
ناهار در مدرسه
برخی مادران به فرزندان خود برای صرف ناهار در مدرسه ، خوراكیهایی در ظــروف دربسته می دهند .
این كار اگر بدون رعایت نكات بهداشتی صورت گیرد ممكن است برای سلامت كودكان خطرناك باشد ، بویژه با توجه به اینكه آنان مجبورند چند ساعت این خوراكیها را در دمای داخل كلاس نگه دارند . مهمترین نكته برای جلوگیری از رشد میكروبها در درون غذا سرد نگهداشتن آن است كه ایده آل آن است كه اولیاء مدرسه چاره ای برای آن بیندیشند . رعایت نكات زیر نیز مفید است :
▪ استفاده از ظروف عایق برای نگهداری غذای مدرسه بچه ها
▪ شسشتوی ظرف غذا با مایع ضدعفونی كننده حداقل هفته ای یكبار
▪ نگهداری ظرف غذا داخل كیسه یخ در مدرسه
▪ استفاده از خوراكیهایی كه از قبل به اندازه ای سرد شده اند كه تا چند ساعت دمای آنها پایین می ماند
▪ استفاده از خوراكیهایی كه پختنی نیستند
▪ شستشوی دقیق و ضدعفونی كردن سبزی ها و میوه
▪ توصیه به شستن دستها با آب و صابون قبل از غذا خوردن به دانش آموزان
▪ استفاده از آب میوه های پاستوریزه بجای انواع خانگی
▪ پرهیز از مصرف خوراكیهای دیگران
▪ پرهیز از تماس دست با اشیاء و افراد دیگر هنگام غذا خوردن
منبع : واحد مرکزی خبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست