شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا
ذرت خامه ای

▪ نصف پیاز خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک عدد کنسرو ذرت
▪ یک قاشق مرباخوری شکر
▪ یک هشتم قاشق مرباخوری جوز هندی
▪ نصف فنجان خامه
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
کره را در تابه ای ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. سپس ذرت ها را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
یک سوم فنجان آب به مواد بیفزایید تا پخته و نرم تر شود. سپس شکر، جوز هندی و خامه را درون ذرت ریخته و برای پنج دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملاً با هم آمیخته شوند و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کرده و میل کنید.
ملیحه قریشی
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست