سه شنبه, ۲۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 11 March, 2025
مجله ویستا
تخم مرغ عسلی
ـ مواد لازم: |
تخم مرغ: ۳ عدد |
آب: ۴ فنجان |
ـ طرز تهیه: |
تخم مرغ عسلی هم باید با دقت تهیه شود و طوری طبخ گردد که سفیده کاملاً بسته و زرده کمی شل بماند - بعد از اینکه تخم مرغها را شستیم آنقدر آب روی آن میریزیم که کاملاً روی تخم مرغها را بگیرد بعد روی آتش میگذاریم آب که جوش آمد تا عدد ده شماره میکنیم و بلافاصله با کفگیر از آب خارج مینمائیم. |
همچنین مشاهده کنید
- املت پنیر
- املت پیاز
- تخم مرغ جیبی ساده
- تخم مرغ داخل نان
- املت مربا
- تخم مرغ درلانه
- املت کالباس یا ژامبون با گوجه
- نیمرو با مخلفات
- تخم مرغ جیبی با مایونز و گوجه فرنگی
- املت فلفل و ژامبون
- املت گوجه فرنگی
- املت مرغ
- املت کالباس و ژامبون
- املت سبزی
- املت قارچ و مارچوبه
- املت ساده
- املت جگر مرغ یا بره
- املت پنیر و گوجه فرنگی
- تخم مرغ عسلی
- گوشت چرخ کرده با نیمرو
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست