جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
آش ساک
ـ مواد لازم: |
اسفناج: ۲۰۰۰ گرم |
لپه: ۰.۵ فنجان |
آرد برنج : ۱ فنجان |
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم |
روغن: ۱۰۰ فنجان |
پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری |
آب غوره: ۲ فنجان |
تخم مرغ: ۵ عدد |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
اگر خواستیم آش فوری حاضر شود ممکن است از ریختن لپه صرفنظر کنیم. در صورت مصرف لپه آن را با پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب کمی نمک و کمی زرد چوبه میگذاریم کاملاً بپزد گوشت چرخ کرده را کوفته ریزه میکنیم و داخل آش میریزیم، بعد اسفناج را تمیز و خرد میکنیم و به آش اضافه مینمائیم، اسفناج چند جوش که زد و پخته شد آرد برنج را در یک لیوان آب سرد حل میکنیم و بهتدریج داخل آش میریزیم و بههم میزنیم تا آرد برنج گلوله نشود و میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیافتد، بعد غوره یا آب نارنج را به آش اضافه میکنیم، تخممرغها را در ظرفی میشکنیم و کمی نمک میزنیم و مخلوط میکنیم، تخممرغ را نیز کمکم داخل آش میریزیم و بههم میزنیم چند جوش که زد از روی آتش بر میداریم و روی آش را کمی نعناع داغ میدهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم شورای نگهبان رئیس جمهور قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی احمد وحیدی
سیل مشهد تهران پلیس سازمان هواشناسی آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل فضای مجازی دستگیری
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس تراکتور استقلال سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل