یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ترکیب و خواص غذائی زعفران


در زعفران مواد معدني، موسيلاژ، چربي، موم و يک اسانس معطر ترپنيک، مقدار کمى سينئول -Cineol و سه هتروزيد به‌نام‌هاى پيکروتين -Picrotine، پيکروکروسين - picrocrocine و کروسين - Crocine و ويتامين‌هائى مانند ريبوفلاوين و تيامين وجود دارد. زعفران داراى ۱۰-۱۲ درصد آب، ۵ تا ۷ درصد مواد کاني، مقدار کمى گلوسيد، ۵ تا ۸ درصد مواد چربى و موم، ۱۲ تا ۱۳ درصد مواد پروتيدى به‌همراه مقدار بسيار کمى روغن اسانسى (همان عطر زعفران) مى‌باشد.


همچنین مشاهده کنید