بهترین روش ارسال بار به عراق

روابط صمیمانه و مرز مشترک جغرافیایی باعث شده است تا عراق یکی از بهترین مقاصد صادراتی ایرانیان لقب بگیرد به طوری که فقط حدود ۹۷ میلیون دلار محصولات کشاورزی از مرز مهران در ۸ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ وارد خاک عراق شده است. در این مقاله از ویستا قرار است درباره بهترین روش های ارسال بار به کشور عراق توضیحات لازمه را ارائه دهیم. پس اگر شما هم به دنبال صادرات یا ارسال کالا به عراق هستید؛ تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

روش های مختلف حمل بار به عراق؛ کدام یک از روش ها مناسب شماست؟

اغلب ایرانی‌ها برای ارسال کالاهای خود به عراق، روش حمل زمینی را به دلیل هزینه مناسب‌تر، دسترسی جاده‌ای مطلوب و سرعت نسبی بالاتر ترجیح می‌دهند. با این حال، بسته به نوع کالا، میزان حساسیت، فوریت تحویل، بودجه و شرایط خاص، گاهی حمل دریایی یا هوایی نیز می‌تواند گزینه‌های جذاب و مؤثری باشند. در ادامه به بررسی جامع سه روش حمل بار زمینی، دریایی و هوایی به عراق خواهیم پرداخت تا بتوانید با در نظر گرفتن مزایا، معایب و کاربردهای هر کدام، بهترین تصمیم را بگیرید.

بهترینروش های مختلف حمل بار به عراق


حمل زمینی بار به عراق

از جمله مزایای حمل زمینی بار به عراق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• هزینه مقرون به صرفه: در اغلب موارد، هزینه حمل زمینی نسبت به روش‌های هوایی و حتی دریایی پایین‌تر است. این موضوع به‌ویژه برای حجم‌های زیاد و محموله‌های سنگین بسیار حائز اهمیت است.
• دسترسی جاده‌ای مناسب: ایران و عراق از طریق مرزهای زمینی گسترده‌ای به یکدیگر متصل هستند و این امر فرآیند بارگیری، انتقال و تحویل را ساده‌تر و سریع‌تر می‌کند.
• انعطاف در زمان‌بندی: در حمل زمینی، انعطاف بیشتری در انتخاب زمان ارسال وجود دارد و همین امر برای ارسال دوره‌ای کالاها یا پاسخ سریع به نیاز بازار مؤثر است.

از جمله معایب حمل زمینی بار به عراق می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• تأخیرهای احتمالی مرزی: وجود صف‌های طولانی کامیون‌ها در مرز، بررسی‌های گمرکی و شرایط امنیتی می‌تواند گاه باعث تأخیر در تحویل کالا شود.
• محدودیت در مسیرهای ترانزیتی خاص: بسته به شرایط جاده و وضعیت امنیتی برخی مناطق، ممکن است نیاز به تغییر مسیر یا افزایش زمان حمل وجود داشته باشد.

موارد استفاده از روش ارسال زمینی کالا:
• کالاهای حجیم و سنگین: حمل زمینی گزینه‌ای ایده‌آل برای محموله‌هایی است که حمل آن‌ها از طریق هوا یا دریا مقرون به صرفه نباشد.
• محصولات کشاورزی و مواد غذایی: که نیاز به تحویل سریع‌تر نسبت به دریایی و با هزینه کمتر نسبت به هوایی دارند.
مواد غذایی، مصالح ساختمانی، لوازم خانگی و ماشین‌آلات از جمله کالاهایی هستند که اغلب به صورت زمینی به عراق ارسال می‌شوند.


حمل دریایی بار به عراق

از جمله مزایای حمل دریایی بار به عراق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• هزینه پایین‌تر برای حجم‌های بالا: اگرچه زمان بیشتری می‌برد، اما حمل دریایی برای محموله‌های بسیار حجیم و سنگین می‌تواند به‌صرفه‌ترین روش باشد.
• ایمنی بار: کشتی‌ها از استانداردهای ایمنی بین‌المللی برخوردارند و خطر آسیب دیدن کالا در حین حمل به حداقل می‌رسد.

از جمله معایب حمل دریایی بار به عراق می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• زمان طولانی‌تر تحویل: مسافت طولانی دریایی و فرآیندهای ترخیص در بنادر باعث می‌شود تحویل کالا با تاخیر بیشتری نسبت به حمل زمینی یا هوایی انجام شود.
• محدودیت در دسترسی بندر به بندر: برای بهره‌مندی از حمل دریایی، کشور مقصد باید امکانات بندری مناسبی داشته باشد. هرگونه محدودیت در بنادر عراق می‌تواند تحویل را دشوار کند.
موارد استفاده از روش ارسال دریایی کالا:
• کالاهای غیرفاسدشدنی و فاقد حساسیت زمانی: محصولاتی که نیاز فوری به تحویل ندارند و می‌توانند مدت زمان بیشتری در مسیر باشند، کاندیدهای خوبی برای حمل دریایی هستند.
محصولات پتروشیمی، فولاد، لوازم صنعتی سنگین، خودرو و قطعات یدکی را اغلب به صورت دریایی ارسال می‌کنند.


حمل هوایی بار به عراق

از جمله مزایای این نوع حمل؛ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• سرعت بالا در تحویل: اصلی‌ترین مزیت حمل هوایی، کاهش چشمگیر زمان تحویل است. برای کالاهای اضطراری یا حساس به زمان، حمل هوایی بهترین گزینه است.
• اطمینان از شرایط نگهداری: بسیاری از خطوط هوایی برای حمل کالاهای حساس به دما یا فاسدشدنی، امکانات ویژه‌ای دارند.

از جمله معایب این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• هزینه بسیار بالاتر: هزینه حمل هوایی در مقایسه با روش‌های زمینی و دریایی قابل‌توجه است، بنابراین برای بارهای حجیم یا کم‌ارزش اقتصادی چندان مقرون به صرفه نخواهد بود.
• محدودیت وزنی و حجمی: هواپیماها ظرفیت محدودتری نسبت به کشتی‌ها و کامیون‌ها دارند و این امر بر هزینه و انتخاب نوع کالا تأثیر می‌گذارد.

موارد استفاده از این روش:
• کالاهای حساس و اضطراری: محموله‌هایی که از نظر زمان تحویل محدودیت دارند، مانند تجهیزات پزشکی، نمونه‌های آزمایشگاهی یا قطعات صنعتی حیاتی.
محصولات الکترونیکی گران‌قیمت، دارو، قطعات الکترونیکی حساس از جمله کالاهایی هستند که حمل هوایی برای آن‌ها منطقی است.


چگونه هزینه ارسال بار به عراق را تا جای ممکن کاهش دهیم؟

با توجه به موقعیت جغرافیایی، هزینه‌های گمرکی، روش‌های حمل‌ونقل و انتخاب شرکت لجستیک مناسب، می‌توان بخش قابل‌توجهی از هزینه‌ها را مدیریت کرد. در ادامه، روش‌های کاربردی و قابل‌اجرایی ارائه می‌شود که به کاهش هزینه‌های واقعی حمل بار به عراق کمک می‌کنند.

انتخاب مسیرهای بهینه و بهره‌گیری از مرزهای پرتردد

مرزهای بین ایران و عراق متعدد هستند. مرزهایی نظیر مهران، پرویزخان یا تمرچین به‌دلیل زیرساخت‌های بهتر، وجود شرکت‌های حمل‌ونقل متعدد و هماهنگی بیشتر میان ارگان‌های دولتی، فرآیند ترخیص و عبور کالا را تسهیل می‌کنند. انتخاب مرز پرتردد و تسهیل‌شده، ضمن کاهش زمان انتظار، هزینه‌های خواب سرمایه و عوارض جانبی را نیز کاهش خواهد داد.

همکاری با شرکت‌های حمل‌ونقل معتبر و مذاکره درباره نرخ‌ها

با شرکت‌های حمل‌ونقلی وارد معامله شوید که سابقه طولانی در ارسال بار به عراق دارند. شرکت های حمل بار همچون تسهیل تجارت به واسطه شناخت مسیرها، آشنایی با قوانین محلی و داشتن رانندگان مجرب می‌توانند هزینه‌های پیش‌بینی‌نشده را به حداقل برسانند. همچنین، پیش از عقد قرارداد، درباره قیمت‌ها مذاکره کنید. حجم بالاتر و همکاری بلندمدت معمولاً سبب دریافت تخفیف‌های پایدار می‌شود.

بسته‌بندی اصولی برای کاهش هزینه‌های جانبی

یک بسته‌بندی مستحکم و متناسب با نوع کالا، از آسیب‌ها و خسارت‌های احتمالی جلوگیری کرده و به این ترتیب نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی بابت خسارات نخواهید داشت. ضمن اینکه با رعایت استانداردهای وزن و حجم، می‌توانید فضای بارگیری را بهینه کرده و در نهایت تعداد سفرهای مورد نیاز یا ظرفیت مورد استفاده را کاهش دهید.

انجام درست و کامل امور گمرکی پیش از ارسال

پیش از ارسال بار، تمامی اسناد مربوط به صادرات، فاکتورهای تجاری، گواهی‌های استاندارد و مجوزهای قانونی را آماده کنید. عدم ارائه اسناد کامل و معتبر، منجر به توقف کالا در مرز، هزینه‌های انبارداری و حتی جریمه‌های ناخواسته می‌شود. با آماده‌سازی دقیق مدارک، از تعویق در ترخیص و افزایش مخارج جلوگیری کنید.

استفاده از ظرفیت‌های لجستیک مشترک

اگر حجم محموله شما کم است، می‌توانید با صادرکنندگان دیگر همکاری کرده و محموله‌های خود را در یک کانتینر یا وسیله حمل مشترک بارگیری کنید. این روش از یک سو هزینه تقسیم‌شده حمل را کاهش داده و از سوی دیگر باعث می‌شود از تخفیف‌های حجمی شرکت‌های حمل‌ونقل بهره ببرید.
در نهایت بهترین روش حمل بار برای هر فردی بسته به اینکه چه کالایی میخواهد به عراق ارسال کند؛ حجم بار؛ زمان ارسال و کلی از موارد دیگر متفاوت است. شما می توانید آخرین اخبار صادرات به عراق را در ویستا دنبال کنید.


برندگان جشنواره مونیخ اعلام شدند | بهترین فیلم کیکا 2025
سایت سلام سینما

برندگان جشنواره مونیخ اعلام شدند | بهترین فیلم کیکا 2025

فیلم‌هایی از آلکسه پوکین، دیوید بیم و سوجیرو سانادا در میان برندگان بخش‌های رقابتی جشنواره بین‌المللی فیلم مونیخ (MIFF) قرار گرفتند.
مقایسه کارنامه آیدا پناهنده در سینما و شبکه نمایش خانگی؛ از سکوت‌های زنانه تا جادوی سفید
سایت سلام سینما

مقایسه کارنامه آیدا پناهنده در سینما و شبکه نمایش خانگی؛ از سکوت‌های زنانه تا جادوی سفید

آیدا پناهنده یکی از معدود فیلمسازان زن است که توانسته هم در سینمای جدی مستقل و هم در بازار پررقابت نمایش خانگی حضور داشته باشد. مسیر او، برخلاف برخی همکاران مردش، شاید کمتر «جهان‌ساز» بوده، اما از منظر حضور و تثبیت خود در دو مدیوم، نمونه‌ی قابل تأملی‌ست برای خوانش آینده‌ی زنان مولف در مدیوم‌های متغیر …
آیا مذاکرات با آمریکا تله حمله اسرائیل به ایران بود؟
سایت آرمان ملی

آیا مذاکرات با آمریکا تله حمله اسرائیل به ایران بود؟

حسین کنعانی ‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا گفت: ۵ دوره مذاکره ای که ما با آمریکایی ها داشتیم، جزیی از برنامه ای بود که ایالات متحده و رژیم صهیونیستی نوشته بودند تا در زمان مقرر گفت و گوها، اسرائیل به آمادگی لازم برای ضربه زدن به ایران برسد.
صلح یا نبود جنگ
روزنامه شرق

صلح یا نبود جنگ

وقتی عراق به ایران و شهرهای جنوبی آن آبادان و خرمشهر حمله کرد، علم صالح شش سال داشت و با خانواده‌اش در آبادان زندگی می‌کرد. او در همان آغاز جنگ با اولین بارش سنگین خمپاره‌ها ناچار شهر و دیارش را همراه خانواده ترک کرده و به شهر قم مهاجرت می‌کند. قم هم جای امنی نبود، اما دیگر چاره‌ای جز مقاومت و ماندگاری …
نیویورک تایمز: حمله به اوین نمادین نبود/ حمله مرگبار اسرائیل به زندان اوین حتی خشم مخالفان نظام را هم برانگیخته/ زندانیان می‌گویند اسرائیل به نام «آزادی» بر سرشان بمب ریخته است
سایت جماران

نیویورک تایمز: حمله به اوین نمادین نبود/ حمله مرگبار اسرائیل به زندان اوین حتی خشم مخالفان نظام را هم برانگیخته/ زندانیان …

روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی در خصوص دروغ رژیم صهیونیستی مبنی بر نمادین بودن حمله به زندان اوین اعلام کرد: این حمله یکی از مرگبارترین حملات در طول جنگ ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران بود. ایران اعلام کرده است که در حمله به اوین ۷۹ نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شده‌اند، اما انتظار می‌رود تعداد تلفات افزایش …
معاون وزیر امور خارجه انگلیس: در حال گفت‌وگو با شرکای خود درباره مکانیسم ماشه هستیم
سایت دیدبان ایران

معاون وزیر امور خارجه انگلیس: در حال گفت‌وگو با شرکای خود درباره مکانیسم ماشه هستیم

معاون وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به نزدیک شدن به موعد انقضای مکانیسم ماشه (اسنپ‌بک) در برجام، بر ضرورت سرعت بخشیدن به روند دیپلماسی درباره موضوع هسته‌ای ایران تأکید کرد و مدعی شد که گفت‌وگوها باید با در زمانی معقول پیش برود.
درخواست از رهبری برای تغییر در رأس صداوسیما
سایت اکوایران

درخواست از رهبری برای تغییر در رأس صداوسیما

اقتصادنیوز: رسول منتجب نیا می گوید: بافت مدیریت صداوسیما بافتی غلط است که باید تغییر و تحول پیدا کند. ای کاش آقایان به جایی برسند که اجازه بدهند صداوسیماهای خصوصی هم راه بیفتد. بخش خصوصی هم رسانه راه بیندازد تا یک رقابت سالم شکل بگیرد.
ادعاهای ترامپ: حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران پایان کار بود / امیدوارم مجبور به حمله دیگری نباشیم / مایلم تحریم‌ها علیه تهران را در زمان مناسب لغو کنم! / نتانیاهو، ترامپ را نامزد جایزه صلح نوبل کرد! / ویتکوف از احتمال دیدار با ایران در هفته آینده خبر داد | شفقنا
سایت شفقنا

ادعاهای ترامپ: حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران پایان کار بود / امیدوارم مجبور به حمله دیگری نباشیم / مایلم تحریم‌ها علیه تهران …

 شفقنا، در دیدار اخیر دونالد ترامپ با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، دو طرف بر ادامه همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند و به طرح ادعاهایی علیه ایران پرداختند. به گزارش شفقنا، همچنین ترامپ در این دیدار  گفت: «با نخست‌وزیر نتانیاهو به دستاوردهایی رسیده‌ایم و این موفقیت‌ها ادامه خواهد داشت.» او …
سعید حجاریان: راه آینده ما از مسیر مطالبه «حق سیاست‌ورزی» می‌گذرد/ حق‌خواهان این مسیر مانند تاج‌زاده از جمله مؤثرترین کنش‌گران خواهند بود؛ چه در عرصه عمومی و چه در ایجاد موازنه در برابر سیاست‌ورزان تفننی و قائلان به رفع تکلیف
سایت جماران

سعید حجاریان: راه آینده ما از مسیر مطالبه «حق سیاست‌ورزی» می‌گذرد/ حق‌خواهان این مسیر مانند تاج‌زاده از جمله مؤثرترین کنش‌گران …

مسئله ما این است که سیاست‌ورزی در ایران از چه منطقی تبعیت می‌کند و از آن گذشته «حق سیاست‌ورزی» چه وضعیتی دارد؟ به نظر می‌رسد سیاست‌ورزی در ایران کنونی در دو صورت تجلی پیدا کرده است؛ سیاست‌‌ورزی به‌مثابه ابزار تأثیرگذاری بر قدرت، سیاست‌ورزی به‌مثابه رفع تکلیف. صورت نخست سیاست‌ورزی- که مصطفی تاج‌زاده در …
به توانایی‌های واقعی خود توجه داشته باشیم
سایت اکوایران

به توانایی‌های واقعی خود توجه داشته باشیم

علم اقتصاد با انسان عقلایی سرکار دارد. هرچند اقتصاد رفتاری، کنش‌های انسانی را با چشم‌پوشی از این فرض تحلیل می‌کند، اما همچنان پایه و محور این علم مبتنی بر عقلانیت است‌. عقلانیت مثلا درمورد مصرف به‌طور خلاصه و با چشم‌پوشی از جزئیات، به این معناست که آدمی با توجه به بودجه خود، مطلوبیتش را از مصرف کالا‌ها …
خشکسالی بی‌سابقه دریای خزر؛ فاجعه‌ای زیست‌محیطی در قلب قزاقستان (فیلم)
سایت عصرایران

خشکسالی بی‌سابقه دریای خزر؛ فاجعه‌ای زیست‌محیطی در قلب قزاقستان (فیلم)

ناپدید شدن آب دریای خزر نه‌تنها به اکوسیستم منطقه آسیب زده، بلکه اقتصاد جوامع محلی را نیز دچار بحران کرده است. ماهی‌های ارزشمند استورژن، منبع اصلی تولید خاویار، در خطر انقراض قرار گرفته‌اند.
تصویر واضح از صلح مورد قبول نتانیاهو و ترامپ در غزه/ پاکسازی قومی یا توسعه اقتصادی؟
سایت اقتصادنیوز

تصویر واضح از صلح مورد قبول نتانیاهو و ترامپ در غزه/ پاکسازی قومی یا توسعه اقتصادی؟

اقتصادنیوز: نخست وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، از طرح پیشنهادی دونالد ترامپ برای جابجایی فلسطینی ها از غزه و بازسازی این منطقه جنگ زده حمایت کرد.
نقش نظامیان سابق افغانستان در حمله اسرائیل به ایران
سایت تابناک

نقش نظامیان سابق افغانستان در حمله اسرائیل به ایران

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی درباره نقش نظامیان سابق افغانستان در حمله اسرائیل به ایران گفت: «مسئله نفوذ به تمام مهاجرین افغانستانی مقیم ایران ربط ندارد، بلکه پس از سقوط دولت اشرف غنی، موج گسترده‌ای از نظامیان این کشور که اتفاقاً آموزش دیده هم بودند، بدون نظارت‌های لازم وارد کشور …
پیام اقتصاددانان به سیاستگذار
سایت اکوایران

پیام اقتصاددانان به سیاستگذار

بیانیه اقتصاددانان و اساتید دانشگاه امروز منتشر شد. بیانیه‌ای که خطاب به مردم و رئیس جمهور با تمرکز بر «تضمین امنیت، ثبات و توسعه ایران» امضا شد.
طنین پارادایم «بدیم بره» در میانه جنگ‌افروزی دشمن/ «اساتید بیانیه‌نویس» ایران را چگونه می‌خواهند؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طنین پارادایم «بدیم بره» در میانه جنگ‌افروزی دشمن/ «اساتید بیانیه‌نویس» ایران را چگونه می‌خواهند؟

جمعی از اقتصاددانان و اساتید دانشگاه با انتشار بیانیه‌ای خطاب به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ضمن به اصطلاح آسیب‌شناسی شرایط کشور، خواستار «تغییر پارادایم حاکم بر نظام حکمرانی» شدند. این بیانیه را چرا باید ضد ایرانی و ضد میهنی دانست؟
به گفت‌وگوی پزشکیان با خبرنگار آمریکایی چه نمره‌ای باید داد؟
سایت نورنیوز

به گفت‌وگوی پزشکیان با خبرنگار آمریکایی چه نمره‌ای باید داد؟

پزشکیان مصاحبه با خبرنگار آمریکایی، به‌ اندازه‌ی حمله، تحلیل کرد و به‌ اندازه‌ی تهدید، هشدار داد. روشن اما با آرامش سخن گفت. این آرامش، از درکی عمیق‌ از ضرورت تاکید بر سیاست‌های اصولی، و همزمان لزوم تغییر لحن سیاست خارجی در دوران پساجنگ نشئت می‌گیرد. او نه در ضرورت مذاکره بزرگ‌نمایی کرد و نه در تبیین …
کارشناسان در گفت‌وگو با اقتصاد معاصر وضعیت بورس را تحلیل کردند؛ «بلاتکلیفی»
سایت اقتصاد معاصر

کارشناسان در گفت‌وگو با اقتصاد معاصر وضعیت بورس را تحلیل کردند؛ «بلاتکلیفی»

بازار سرمایه ایران در روزهای اخیر در شرایط پیچیده‌ای به سر می‌برد. پس از یازده روز متوالی افت شدید شاخص‌ها، دیروز بازار با رشد ۱۹ هزار واحدی به کار خود پایان داد و شاخص کل بورس به ارتفاع دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد رسید. اما علی‌رغم این رشد، همچنان فضای بازار منفی است و امروز هم بازار عقب گرد را تجربه …
رجزخوانی‌های ترامپ برای ایران - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

رجزخوانی‌های ترامپ برای ایران - دیپلماسی ایرانی

بهرام امیراحمدیان در یادداشتی می‌نویسد: ترامپ در سخنرانی خود که کمی بیش از سه دقیقه به طول انجامید، گفت که آینده ایران «یا صلح یا...
ادعای رویترز درمورد اختلاف نظر ترامپ و نتانیاهو در مورد ایران/ دیپلمات‌ها می‌گویند رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال توافق و احیای روابط واشنگتن با تهران است/ یک منبع آگاه می‌گوید نتانیاهو از مذاکرات آتی دولت ترامپ و ایران ناخشنود است/  به گفته دیپلمات‌ها ترامپ و نتانیاهو به موفقیت راهبردی در قبال ایران دست پیدا نکرده‌اند
سایت انتخاب

ادعای رویترز درمورد اختلاف نظر ترامپ و نتانیاهو در مورد ایران/ دیپلمات‌ها می‌گویند رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال توافق و احیای …

زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز دوشنبه با یکدیگر دیدار کردند، هر دو در درمورد حمله به ایران در رضایت بودند. اما این نمایش اتحاد، اختلاف‌نظر عمیق آن‌ها درباره اهداف نهایی در قبال ایران، غزه و خاورمیانه‌ی گسترده‌تر را پنهان می‌کرد.
استارتاپ چیست؟ نگاهی به مفهومی که دنیای کسب‌وکار را متحول کرد
سایت اعتماد آنلاین

استارتاپ چیست؟ نگاهی به مفهومی که دنیای کسب‌وکار را متحول کرد

در چند سال اخیر، واژه «استارتاپ» در محافل اقتصادی، فناوری، دانشگاهی و حتی روزمره، به یکی از پرکاربردترین و پربسامدترین کلمات تبدیل شده است.
عراقچی: تنها در پنج دیدار با ویتکاف، بیش چهار سال مذاکرات با تیم بایدن پیشرفت کردیم؛ ما در آستانه دستیابی به یک گشایش تاریخی بودیم/ انتخاب نهایی با آمریکا است
سایت اعتماد آنلاین

عراقچی: تنها در پنج دیدار با ویتکاف، بیش چهار سال مذاکرات با تیم بایدن پیشرفت کردیم؛ ما در آستانه دستیابی به یک گشایش تاریخی …

سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران درباره مذاکرات هسته‌ای مسقط میان تهران و واشنگتن نوشت: ما در آستانه دستیابی به یک گشایش تاریخی بودیم.
روایت متهم از قتل الهه حسین‌نژاد | جزئیاتی تکان‌دهنده از یک جنایت وحشیانه
سایت نامه نیوز

روایت متهم از قتل الهه حسین‌نژاد | جزئیاتی تکان‌دهنده از یک جنایت وحشیانه

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.
ترامپ: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است/ نتانیاهو: ترامپ لایق جایزه صلح نوبل است/ ویتکاف: به زودی با ایرانی‌ها دیدار می‌کنیم
سایت جماران

ترامپ: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است/ نتانیاهو: ترامپ لایق جایزه صلح نوبل است/ ویتکاف: به زودی با ایرانی‌ها دیدار …

ترامپ با اشاره به برداشته شدن تحریم‌های آمریکا علیه سوریه مدعی شد: «من خواستار برداشته شدن تحریم‌های اعمال شده علیه ایران هستم تا این کشور فرصتی برای توسعه، رشد و پیشرفت داشته باشد. ایران در منطقه یک قلدر بود. اکنون آن‌ها دیگر قلدر نیستند. ایران پتانسیل بسیاری دارد. امیدوارم دیگر شعار مرگ بر آمریکا و …
تقابل ایران و اسرائیل شاید سال‌ها ‌طول بکشد/ مردم می‌دانند کشور درگیر یک نبرد پنهان اما واقعی است
خبرگزاری ایسکانیوز

تقابل ایران و اسرائیل شاید سال‌ها ‌طول بکشد/ مردم می‌دانند کشور درگیر یک نبرد پنهان اما واقعی است

غلامعلی رجایی با بیان این‌که خصومت ایران و اسرائیل برای مدت نامشخصی ادامه دارد گفت: این تقابل ممکن است سال‌ها به‌طول انجامد و ایران باید همواره آماده باشد تا با انواع تهدیدات مواجه شود؛ چه تهدیداتی مشابه جنگ ۱۲ روزه و چه اقدامات خرابکارانه در داخل کشور که ممکن است بر اساس دکترین‌های جدید نظامی اسرائیل …
سرمقاله اعتماد/ اختلاف ریشه‌ای درباره پیشنهاد دکتر مسعود نیلی
سایت آخرین خبر

سرمقاله اعتماد/ اختلاف ریشه‌ای درباره پیشنهاد دکتر مسعود نیلی

اعتماد/ «اختلاف ریشه‌ای درباره پیشنهاد دکتر مسعود نیلی» عنوان یادداشت روز در روزنامه اعتماد به قلم عباس عبدی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: در یک جامعه مطلوب حق آزادی بیان تضمین و رعایت می‌شود، ولی این حق به معنای آن نیست که همه حرف‌ها از یک وزن و اهمیت برخوردارند یا به یک اندازه شانس شنید
چرخه خطرناک تورم در ایران
سایت جهان صنعت نیوز

چرخه خطرناک تورم در ایران

تورم در ایران پیش از آن‌که در قیمت‌ها نمایان شود، در ذهن مردم شکل می‌گیرد و تا زمانی که این انتظارات مهار نشود، هیچ سیاستی اثرگذار نخواهد بود.
دوغارون، دروازه مهاجرت معکوس | روایتی از حضور در کنار مهاجران افغانستانی که به خانه بازمی‌گردند + فیلم
شهرآرانیوز

دوغارون، دروازه مهاجرت معکوس | روایتی از حضور در کنار مهاجران افغانستانی که به خانه بازمی‌گردند + فیلم

مرز دوغارون در روز‌های اخیر میزبان جمعیتی قابل توجه از مهاجران افغانستانی غیرمجاز است که می‌خواهند به خانه بازگردند. به گفته معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان رضوی، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۳ تیرماه، ۴۹۰ هزار نفر از مرز دوغارون به افغانستان بازگردانده شده‌اند.
کدام خلع سلاح؟
سایت فرهیختگان

کدام خلع سلاح؟

خلع سلاح و تضعیف مقاومت لبنان موضوعی پیچیده است، درحالی‌که آمریکا و رژیم صهیونی قصد دارند با نادیده گرفتن این پیچیدگی‌ها، ادعای پیروزی در نبرد‌های منطقه را به طرف‌های مقابل خود القا کنند.
ترامپ در حضور نتانیاهو: امیدوارم مجبور نشویم دوباره به ایران حمله کنیم / به زودی با ایران مذاکره می کنیم / امیدوارم در وقت مناسب تحریم های ایران را بردارم
سایت عصرایران

ترامپ در حضور نتانیاهو: امیدوارم مجبور نشویم دوباره به ایران حمله کنیم / به زودی با ایران مذاکره می کنیم / امیدوارم در وقت …

ترامپ: حمله امریکا به ایران، مثل حمله اتمی به ژاپن، جلوی خیلی از جنگ ها را گرفت.
بیانیه شریعتمداری علیه مصاحبه پزشکیان
سایت تابناک

بیانیه شریعتمداری علیه مصاحبه پزشکیان

شریعتمداری در کیهان نوشت: برخی از آنچه رئیس‌جمهور محترم در این مصاحبه مطرح کرده‌اند نه فقط با شخصیت شناخته شده ایشان همخوانی ندارد، بلکه با مواضع بارها اعلام شده رئیس‌جمهور درباره آمریکا، رژیم صهیونیستی، جنگ ۱۲ روزه اخیر و... نیز ناهمخوان است.
وقت تغییر پارادایم
سایت اکوایران

وقت تغییر پارادایم

پس از حمله اسرائیل و آمریکا به کشور و برقراری آتش‌بس، ۱۸۰ اقتصاددان، استاد دانشگاه و صاحب‌نظر در یک بیانیه خواستار اصلاحاتی در پارادایم حاکم بر نظام حکمرانی کشور شدند که بتواند در بعد خارجی شرایط را برای ایجاد صلح پایدار و امنیت فراهم و در بعد داخلی، با مشارکت تمام گروه‌ها و افراد خبره فرصت را برای اتحاد …
حمله روزنامه اصولگرا به پزشکیان: رئیس‌جمهور ما در تمامی پاسخ‌ها تفکیک مشخصی از ترامپ و نتانیاهو می‌کند؛ شاید مشاورانش گمان کرده‌اند که مشاوره ازدواج می‌دهند نه مشاوره سیاسی / ما اکنون ملتی خشمگین هستیم و نمی‌توانیم مانند روزهای صلح‌وصفا سخن بگوییم / نشان‌دادن خشم ملت عین عقلانیت است
سایت انتخاب

حمله روزنامه اصولگرا به پزشکیان: رئیس‌جمهور ما در تمامی پاسخ‌ها تفکیک مشخصی از ترامپ و نتانیاهو می‌کند؛ شاید مشاورانش گمان …

روزنامه جوان نوشت: تاکر کارلسون، مجری امریکایی از دکتر پزشکیان می‌پرسد «دوست دارید این جنگ چگونه به پایان برسد؟» و رئیس‌جمهور محترم ما در تمامی پاسخ‌ها تفکیک مشخصی از ترامپ و نتانیاهو می‌کند! حتی وقتی می‌گوید «ترامپ به اندازه کافی توانایی دارد که خاورمیانه را شکوفا کند و آینده‌ای روشن و صلح‌آمیز به ارمغان …
پیامد جنگ در اقتصاد
روزنامه ستاره صبح

پیامد جنگ در اقتصاد

شرایط نامطلوب و شکننده اقتصاد کشور متأسفانه با جنگی ویرانگر روبرو شد که ۱۲ روز بطول انجامید.
ابهام راهبردی هسته‌ای؟
روزنامه شرق

ابهام راهبردی هسته‌ای؟

بعد از تجاوزات 12روزه، برخی با این هدف که غرب و اسرائیل را وادار به اجتناب از تجاوزات بیشتر و تن‌دادن به مذاکره و دادن امتیاز به ایران کنند، از «راهبرد ابهام هسته‌ای» سخن می‌گویند.
روایت خبرنگار اکسیوس از پشت پرده سفر غیرمعمول نتانیاهو به واشنگتن و دیدار با ترامپ | رویداد24
سایت رویداد‌ ۲۴

روایت خبرنگار اکسیوس از پشت پرده سفر غیرمعمول نتانیاهو به واشنگتن و دیدار با ترامپ | رویداد24

مقام‌های اسرائیلی می‌گویند بنیامین نتانیاهو در تلاش است تا با ترامپ درباره مسیر آینده مذاکرات هسته‌ای آمریکا با ایران به تفاهم برسد، و همچنین درباره سناریوهایی که می‌توانند حملات نظامی مجدد را توجیه کنند، گفتگوهایی انجام دهد.