یکشنبه, ۳۰ شهریور, ۱۳۹۹ / 20 September, 2020
غذای محلی
طرز تهیه آبریز، غذای چهارمحال و بختیاری
۲۳ ساعت قبل / غذای چهارمحال و بختیاری / غذای محلی / سبک زندگی / پارسی خبر / آبریز
طرز تهیه آبریز، غذای چهارمحال و بختیاری
آب ریز یا اوبریز یکی از غذا‌های محلی چهارمحال و بختیاری است. در ادامه قصد داریم دستور پخت این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.
طرز تهیه ماشله، غذای محلی ایرانی
۱۳۹۹/۰۶/۱۱ / غذای محلی / ماشله / آشپزی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه ماشله، غذای محلی ایرانی
در این مطلب قصد داریم روش تهیه ماشله را به شما عزیزان آموزش دهیم.
طرز تهیه کدو پلو مازندرانی یا کهی پلا به روش محلی
۱۳۹۹/۰۶/۱۰ / کدو پلو مازندرانی / کدو پلو / کهی پلا / غذای شمالی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه کدو پلو مازندرانی یا کهی پلا به روش محلی
اگر به شهرهای شمالی کشور که سفر کنید می‌توانید بهترین و متفاوت‌ترین غذاهای محلی را تجربه کنید. تنوع غذایی شهرهای شمالی ایران زبانزد خاص و عام است و طرفداران دو آتیشه خود را دارد. یکی از این غذاهای جذاب کدو پلو مازندران است که با نام‌های کهی پلا و کئی پلا نیز شناخته می‌شود. کدو پلو غذای محلی آمل است.
طرز تهیه قنبر پلو شیرازی مجلسی با گوشت قلقلی یا مرغ
۱۳۹۹/۰۶/۰۶ / قنبر پلو شیرازی / غذای شیرازی / غذای محلی / سبک زندگی / ناهار / پارسی خبر / قاطی پلو
طرز تهیه قنبر پلو شیرازی مجلسی با گوشت قلقلی یا مرغ
قنبر پلو یا به قول خود شیرازی‌ها غَم بَر پلو هم با گوشت چرخ کرده و هم با مرغ برای مناسبت‌های مختلف از نذری ماه محرم گرفته تا سحر و افطار ماه رمضان و سایر مناسبت‌های سنتی و مذهبی و دورهمی و مهمانی پخته و با سالاد شیرازی سرو می‌شود. طرز تهیه قنبر پلو شیرازی مجلسی و خوشمزه را با گوشت قلقلی یا مرغ را در مطلب زیر بخوانید مواد لازم برنج: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد متوسط آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری کشمش: ۲۰۰ گرم رب انار: ۳ قاشق غذاخوری گردو: ۱۰۰ گرم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری   طرز تهیه برای درست کردن قنبر پلو شیرازی ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرد. گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه …
طرز تهیه خورش فندق قاتق
۱۳۹۹/۰۶/۰۲ / فندق قاتق / غذای محلی / ناهار / خورش فندق / پارسی خبر / سبک زندگی
طرز تهیه خورش فندق قاتق
در این مطلب دستورالعمل تهیه فندق قاتق را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
طرز تهیه چشم بلبلی پلو ساده و مقوی
۱۳۹۹/۰۵/۱۱ / چشم بلبلی پلو / غذای زنجانی / غذای مفید / غذای محلی / آشپزی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه چشم بلبلی پلو ساده و مقوی
در گزارش زیر طرز تهیه چشم بلبلی پلو را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه پلو محلی چکدرمه غذای محبوب ترکمن‌ها
۱۳۹۹/۰۴/۲۶ / پلو محلی چکدرمه / غذای محلی / غذای ترکمن / ناهار / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه پلو محلی چکدرمه غذای محبوب ترکمن‌ها
«چکدرمه»، «چگیدرمه» یا «چکیدرمه» مشهورترین غذای ترکمنی است که بنا به روایتی بیش از هزار سال قدمت دارد و به صورت پلو طبخ و سرو می‌شود.
کلانه؛ پیتزای مخصوص کردستانی‌ها
۱۳۹۹/۰۴/۲۳ / غذای محلی / کردستان / استانی-فرهنگی و هنری
کلانه؛ پیتزای مخصوص کردستانی‌ها
غیر ممکن است به کردستان سفر کنید و اسم این نان محلی خوشمزه به گوشتان نخورده باشد، حتی کسانی هم که برای یک بار به سرزمین اصالت و فرهنگ کردستان سفر کرده باشند طعم مخصوص این نان خوشمزه را چشیده‌اند.
طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت
۱۳۹۹/۰۴/۱۸ / آش سورانه / طرز تهیه آش / آش کرمانشاهی / غذای محلی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت
آش سورانه کرمانشاهی، یک آش خوشمزه و متفاوت است که با رب انار و گیاه سورانه تهیه می‌شود.
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
۱۳۹۹/۰۳/۳۱ / طرز تهیه ته چین / ته چین کشمش / غذای محلی / ته چین
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان را به شما عزیزان آموزش دهیم.
طرز تهیه آبگوشت به و گردو خوشمزه
۱۳۹۹/۰۳/۲۲ / آبگوشت به و گردو / طرز تهیه آبگوشت / ناهار / سبک زندگی / پارسی خبر / غذای محلی
طرز تهیه آبگوشت به و گردو خوشمزه
آبگوشت به و گردو یکی از آبگوشت های سنتی استان مرکزی است. آبگوشت انواع مختلفی دارد و به شیوه های مختلفی تهیه می شود.
طرز تهیه کوکو ریواس خوشمزه و متفاوت
۱۳۹۹/۰۳/۱۲ / کوکو ریواس / طرز تهیه کوکو / غذای محلی / آشپزی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه کوکو ریواس خوشمزه و متفاوت
ساقه ترش مزه و مفید ریواس خواصی جدا از برگ آن دارد و از آن در تهیه غذا‌های گوناگون استفاده می‌شود.
طرز تهیه سیب زمینی پخته معطر، غذای اردبیلی
۱۳۹۹/۰۳/۱۰ / سیب زمینی پخته / آشپزی / غذای محلی / پارسی خبر / سبک زندگی
طرز تهیه سیب زمینی پخته معطر، غذای اردبیلی
سیب زمینی پخته معطر از غذاهای سنتی استان اردبیل است که در عین سادگی طعم فوق العاده ای دارد.این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا و یا شام میل نمایید.
طرز تهیه آش کشکینه | خوراک شهرهای غرب‌ کشور با سرعت طبخ کوتاه
۱۳۹۹/۰۲/۲۳
طرز تهیه آش کشکینه | خوراک شهرهای غرب‌ کشور با سرعت طبخ کوتاه
کشکینه یا همان ترخینه غذای محلی است که در بسیاری از شهرهای غرب‌ کشور طبخ می‌شود. غذایی که می‌توان به‌سرعت آن را تهیه کرد و برخلاف دستور پخت دیگر آش‌ها، زمان بسیار کمی را برای پخت آن صرف آن کرد.
۱۳۹۹/۰۲/۲۳
نونِ زیستن
عزیز پسر اولش را که باردار بود، ویار چلبک کرده بود. با همان روغن محلی و سیاه‌دانه‌هایی که رویش پخش می‌شود. عزیز ویار چبلک کرده بود و بعد که دستش به تردی نان خورد، چشم‌ها را بست و نان روغنی لای دندان‌هایش آب شد. شاید برای همین هم بود که وقتی غذای زابلی خواستیم، باز هم دلش پیش همان نانِ محلی رفت. هر بار که سراغ غذای محلی را می‌گرفتیم، اسم کشک زرد و چلبک را می‌آورد. از همان روز اول هم قول داد درست کند. فروزان اما پیش‌دستی کرد. روز آخر سفر، از صبح زود بیدار شد تا چلبک برای صبحانه و ناهارمان حاضر باشد. بوی روغن داغ پیچید و دست بچه‌ها از آرد سفید شد. دوتا پنکه سقفی زور می‌زد تا بوی روغن داغ را از اتاق دور کند. زن‌ها از صبح زود مشغول آماده کردن …
تباهنگ، غذای معروف استان سیستان و بلوچستان
۱۳۹۹/۰۲/۱۳ / آشپزی / غذای محلی / غذای معروف استان سیستان و بلوچستان / تباهنگ / سیستان و بلوچستان / ماه مبارک رمضان / ماه رمضان / سحری / غذا‌های محلی استان مازندران / غذای معروف سیستان و بلوچستان
تباهنگ، غذای معروف استان سیستان و بلوچستان
تباهنگ، یکی از غذا‌های محلی معروف استان سیستان و بلوچستان می‌باشد. در واقع هر منطقه و شهر ایران با توجه به نوع محصولات تولیدی و مواد غذایی خاصی که دارد، انواع غذا‌های محلی متمایزی را نیز طبخ می‌کند که این غذای معروف مردم سیستان نیز یکی از غذا‌های عالی اهالی این منطقه است.
با غذای پرخاصیت و رژیمی بوشهری‌ها آشنا شوید
۱۳۹۹/۰۲/۰۹ / آشپزی / غذای محلی / غذای بوشهری / غذای رژیمی / غذای گیاهی / یتیمک / غذای یتیمک / پارسی خبر
با غذای پرخاصیت و رژیمی بوشهری‌ها آشنا شوید
یتیمک، یک نوع غذای محلی استان بوشهر می‌باشد که شما می‌توانید به دلیل مواد راحت و در دسترس آن این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.
پرطرفدارترین و معروفترین غذا‌های لرستان
۱۳۹۹/۰۱/۱۷ / آشپزی / غذای محلی / غذای محلی لرستان / آش دندانی / دلمه برگ مو / دلمه / پارسی خبر
پرطرفدارترین و معروفترین غذا‌های لرستان
ایام خانه نشینی ایرانیان به منظور قطع زنجیره ابتلای هر چه بیشتر افراد به بیماری کرونا، مجالی برای پخت و پز غذا‌های محلی توسط کدبانو‌های ایران زمین و رقم زدن روز‌های در خانه ماندن است.
فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی
۱۳۹۹/۰۱/۱۲ / مرغ ترش مازندرانی / آشپزی / غذای محلی / دستور تهیه / طرز پخت / غذای سنتی / مرغ ترش / خورشت / رب انار / پارسی خبر
فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی
مرغ ترش، حتی اگر تا به حال این غذای لذیذ شمالی را امتحان نکرده باشید هم حتما نام و آوازه آن را شنیده‌اید. این خورشت خوش عطر و طعم که از ترکیب سبزی‌های معطر شمالی، رب انار و گردو تهیه می‌شود، طرفداران بسیاری دارد.
مسابقه
۱۳۹۹/۰۱/۰۳
مسابقه "غذای محلی" در رادیو/ برنامه‌ای که برای خانه طراحی شده است
"نوروز در خانه" عنوان برنامه‌ای است که تا 15 فروردین از رادیو نوروز پخش می‌شود؛ در این برنامه علاقه‌مندان به غذاهای محلی با هم رقابت می‌کنند.
آموزش پخت خورش تره کردی
۱۳۹۸/۱۲/۲۸ / پارسی خبر / آشپزی / غذای محلی / غذای کرمانشاهی / غذای محلی کردستان / خورش تره کردی
آموزش پخت خورش تره کردی
خورش تره‌کردی غذایی سبک و خوش طعم است که می‌توانید آن را به راحتی تهیه و استفاده کنید.
دستور تهیه دُیماج
۱۳۹۸/۱۲/۲۸ / پارسی خبر / آشپزی / دُیماج / غذای محلی / غذای قزوینی
دستور تهیه دُیماج
در گزارش زیر طرز تهیه دُیماج را آموزش می‌دهیم.
چگونه مغزآبک درست کنیم؟
۱۳۹۸/۱۲/۲۷ / پارسی خبر / آشپزی / غذای محلی / غذای محلی قم / مغزآبک
چگونه مغزآبک درست کنیم؟
در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از غذا‌های سنتی استان قم را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
طرز تهیه کماج خانگی؛ نان شیرین مازندران
۱۳۹۸/۱۲/۲۵ / آشپزی / پارسی خبر / شیرینی / شیرینی خانگی / نان / غذای محلی / کماج خانگی
طرز تهیه کماج خانگی؛ نان شیرین مازندران
پیش از این طرز تهیه نان لواش و بربری را آموزش دادیم و حالا به سراغ یک نان شیرینی مازندرانی رفته‌ایم که شبیه به شیرینی است.
آبگوشت غوره و گوجه فرنگی
۱۳۹۸/۱۲/۲۴ / پارسی خبر / آشپزی / غذای محلی / آبگوشت / آبگوشت محلی / غذای کرمانشاهی / غوره / آبگوشت غوره
آبگوشت غوره و گوجه فرنگی
آبگوشت غوره با گوجه فرنگی از آبگوشت‌های بسیار خوش خوراک و محلی کرمانشاهی می‌باشد که به زبان محلی کرمانشاهی هم به آن غوره تماته می‌گویند.
دستور پخت خورش شش انداز بادمجان
۱۳۹۸/۱۲/۲۲
دستور پخت خورش شش انداز بادمجان
شش انداز نوعی خورش است که در نواحی مختلف با ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. خورش شش انداز بادمجان یکی از انواع خورش شش انداز است که غذای محلی گیلان محسوب می‌شود. طرز تهیه این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
طرز تهیه چکدرمه
۱۳۹۸/۱۲/۲۱
طرز تهیه چکدرمه
«چکدرمه»، «چگیدرمه» یا «چکیدرمه» مشهورترین غذای ترکمنی است که بنا به روایتی بیش از هزار سال قدمت دارد و به صورت پلو طبخ و سرو می‌شود. دستورپخت این غذای محلی را در تابناک فرامی‌گیرید.
یتیمک، غذای گیاهی بوشهری
۱۳۹۸/۱۲/۱۹ / پارسی خبر / آشپزی / غذای گیاهی / یتیمک / غذای بوشهری
یتیمک، غذای گیاهی بوشهری
یتیمک، یک نوع غذای محلی استان بوشهر می‌باشد که شما می‌توانید به دلیل مواد راحت و در دسترس آن این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید. برای طبخ این نوع غذا از گوشت استفاده نمی‌شود و یک نوع غذای گیاهی می‌باشد. به همین دلیل جزو دسته غذا‌های سالم و رژیمی برای تمام افراد جهان قلمداد می‌گردد.
رشته خوشکار، شیرینی گیلانی
۱۳۹۸/۱۲/۰۸ / آشپزی / پارسی خبر / شیرینی / غذای محلی / رشته خوشکار / طرز تهیه رشته خشکار
رشته خوشکار، شیرینی گیلانی
‎آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید تا قوام بیاید.
۱۳۹۸/۱۲/۰۱ / پارسی خبر / آشپزی / غذای محلی / قایرمه / کنگر سوخاری / غذای محلی کردستان
قایرمه یا کنگر سوخاری؛ غذای محلی کردستان
قایرمه یا کنگر سوخاری یکی از غذا‌های محلی استان کردستان است که به پیش غذا‌های فرنگی کم شباهت نیست. البته در این منطقه این غذا را با کته یا نان سرو می‌کنند تا به شکل یک وعده غذایی کامل در بیاید.
۱۳۹۸/۱۱/۱۱ / استانی-شهرستانها / جشنواره غذاهای بومی / ابریشم / صومعه‌سرا
برگزاری جشنواره غذای محلی «ابریشم» در صومعه سرا
رئیس اداره میراث فرهنگی صومعه سرا از برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی «ابریشم» در شهرستان صومعه سرا خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف ترویج الگوی غذای سالم و سنتی ۱۶ بهمن برگزار می شود.
۱۳۹۸/۱۰/۰۲
غذای محلی کشور مالزی در سفر به این کشور
غذا و خوردن جزء جدایی ناپذیر هر روزمان محسوب می شود. اگر دقت کرده باشید خواهید دید که روزهایی که حالمان خوب است و روزهایی که بسیار برای ما به خوبی می گذرند غذاهای لذیذی خورده ایم و از خوردن هر غذای لذت برده ایم. قسمتی از آن به دلیل روحیه و انگیزه ما می باشد و قسمتی دیگر به خاطر طعم خوش خود غذا.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •